Тест на Далай Лама за личността

1
Добави коментар
vestitel
vestitel

Понякога с годините вместо да опознаваме себе си по-добре, се загубваме сред многото важни неща в живота си и често не осъзнаваме какви са истинските ни приоритети.

Интересен тест, спряган като „Най-точния тест за личността според Далай Лама“ отдавна обикаля нета и интересното е, че има вероятност всеки път, когато по попълваш (стига да си спомняш тълкуванието му) да получи различни резултати. Тестът е интересен, разпускащ и според повечето интернет потребители „много верен“. Затова и ние, от Клуб 50+, решихме да го споделим вас.

Важно: за да се получи възможно най-точната оценка на личността ви, не надничайте предварително в тълкуванията на отговорите, които давате. Намислете си и едно желание преди да започнете с въпросите.

Ето и задачките, от които се състои теста.

Подредете от 1 до 5  изброените животни според вашите разбирания:

овца
кон
тигър
свиня
крава

Напишете по една дума, с която свързвате всяка една от изброените думи:

куче
котка
плъх
кафе
океан

С кого от близките си свързвате със съответния цвят:

жълт
оранжев
червен
бял
зелен

Кое е любимото ви число?

Резултати:

Ето как всъщност подреждате важните неща в живота си (всяко животно има свое съответствие).

овца – любов
кон – семейство
тигър – гордост
свинята – пари
кравата – кариера

С думата, с която сте описали кучето, характеризирате вашата личност. С тази, с която сте описали котката – начина по който възприемате вашия съпруг/съпруга или спътник в живота.

С думата, с която сте описали плъха, характеризирате начина, по който възприемате личността на вашите неприятели. С тази, с която сте описали кафето, характеризирате начина, по който възприемате секса, а тази за океана – начина, по който възприемате собствения си живот.

Какво означават за вас хората, според това с кой цвят ги свързвате:

жълт – човекът, когото никога няма да забравите
оранжев – човекът, когото можете да смятате за най-добрия си приятел
червен – човекът, когото обичате наистина.
бял – вашата душа-близнак.
зелен – човекът, когото ще помните цял живот.

Помните ли желанието, което си намислихте. Ако изпратите теста на брой хора равен на посоченото от вас любимо число, то ще се сбъдне. Дори да не вярвате в това, със сигурност имате приятели, които биха приявили интерес.