Конкурси всякакви: Открий сладката страна на нещата и спечели кутия с вафли NESTLE® МУРА®

1
Добави коментар
pgp

Краен срок – 4 ноември 2014

Наградите, които могат да бъдат спечелени при участие в Играта, са:

    – 12 кутии с вафли NESTLE® МУРА®

Желаещите да участват в Играта трябва да харесат Фейсбук страницата NESTLE® МУРА®, след което да посетят специално разработеното за целта приложение във Фейсбук.

Участниците следва да заснемат клип до 30 секунди, в който да кажат какво за тях е „Сладката страна на нещата“, да го качат в YouTube чрез личния им профил в Google. В случай че нямат такъв, трябва да създадат, като посетят страницата „Създайте си профил в Google“. След като качат клипа в YouTube, трябва да копират URL адреса (линка) към видеото в приложението във Facebook страницата на NESTLE® МУРА® и да напишат кратко заглавие към него.
След като изпълни тези стъпки, участникът може да споделя, каченият от него клип, с неговите приятели във Facebook, за да събере гласове, на базата на които се определят победителите.

Всеки спечелил участник декларира, че е съгласен каченият от него клип да бъде излъчван с рекламна цел, в период до един месец след приключване на апликацията, по BoxTv. Спечелилите участници декларират съгласието си, чрез изпращане на лично съобщение на Facebook страницата на NESTLE®МУРА®.

Всяка седмица се обявяват трима печеливши участници, чиито клипове са събрали най-много гласове в играта, които ще спечелят кутия с вафли NESTLE® МУРА®. Общият брой на печелившите в играта е 12. Първата седмица за участие в играта ще бъде от 10:00 часа на 08.10 до 09:59 часа на 14.10. Втората седмица от играта ще бъде от 10:00 часа на 15.10 до 09:59 часа на 21.10. Третата седмица от играта ще бъде от 10:00 часа на 22.10 до 09:59 часа на 28.10. Последната седмица от играта ще се проведе от 10:00 часа на 29.10 до 09:59 часа на 04.11.

Печелившите участници ще бъдат обявявани до 72 часа на официалната Фейсбук страница на NESTLE® МУРА® (в секция Печеливши в играта). Всеки от участниците трябва да предостави в лично съобщение на Фейсбук страницата на NESTLE® МУРА® трите си имена, адрес и телефон за връзка.

След обявяване на печелившите участници, те получават наградата си по куриер на посочения от тях валиден адрес.