Упражнения за стягане на бедрата

22
Добави коментар
rusenez
rusenez

Упражнения за стягане на бедрата

С течение на времето красивите женски бедра се отпускат. Бедрата са местата, кадето се натрупва и най-много целулит в женското тяло. Поради тази причина към бедрата трябва да се обръща специално внимание. Основните грижи за бедрата за да бъдат те стегнати трябва да започнат още на 17-18г. и с времето да не се занемаряват. Както всички знаем премахването не целулита не е никак лесна работа. Дори и да сте минали тази юношеска възраст бъдете спокойни със серия упражнения вие ще може също да стегнете бедрата си.

 

Упражнения за стягане на бедра серия 1:

 

Най-доброто упражнени за намаляване на обиколката и стягане на бедрата ви това са кряканията

за да изпълните упражнението заемете изправен леко разкрачен стоеж. Свивате коленете като същевременно се опитвате да държите гърбът изправен. ПО този начин пълното натоварване пада изцяло върху бедрата. По време на изпълнение на упражнение 1 за стягане на бедрата, ако стегнете корема, ще усетите добри резултати и не само за бедрата но и за корема. За да изпълнявате правилно упражнението може да приложите един трик. Опрете гърба в стената и тогава клякате, така ще може да поддържате изправен гърба си по-лесно. Продължителността на упражненията зависи от вашата физика, но за най-добър ефект от стягане на бедрата е необходимо да правите това упражнение поне 10минути всеки ден. Ако обаче тепърва започвате с упражнения за стягане на бедрата, кръста или корема то е добре да правите по-малко серии, но правилни.

 

Упражнения за стягане на бедра серия 2:

 

Второто упражнение за бедра което ще ви представим отново е ефективно за две области от тялото: бедрата и корема. За изпълнението на упражнението е необходимо да заемете легнало положение върху пода. Ръцете се изпъват назад или се поставят под седалищните части. краката са изпънати напред. Изпълнението на това упражнение за бедра и корем става с повдигане на краката като целта е да се приближат възможно най-много към тавана. Колената се стремите да не ги сгъвате. Пръстите на краката трябва да са изправени. Краката се връщат в начална поза, като малко преди да докоснат земята на разстояние около 1 педя се прави малка задръжка във въздуха. Повторенията в това упражнение са 20, а сериите са 3.

 

Допълнителни съвети за стягане на бедра:

 

Горенето на мазнини в областта на бедрата е трудно колкото и свалянето на коремните. Това става най-лесно с аеробни упражнения. Аеробните упражнения са тези, които изискват голям разход на енергия и дълбоко дишане. Често тези упражнения са трудни за изпълнение. Ако искате да стегнете бедрата си ние ви препоръчваме – бягане на стадион или в парка, честото каране на колело поне по 1 час на ден, като използвате по малка скорост (ако има) така ще се наложи да въртите повече педалите и ще усетите натоварването върху бедрата. Гребане това е един спорт изискващ също много усили. И не забравяте че стегнатите бедра позволяват на жените да се чувстват по добре и да носят по секси дрехи.