Нови лагери в Къщата на ВИП Брадър

1
Добави коментар
slavchev
slavchev

Съквартирантите са се разделили на два лагера.

Съвсем очевидно е за всички, че съквартирантите в предаването вече са се разделили на лагери между, които прехвърчат искри. От едната страна са подопечните на лорд Евгени Минчев, които се стремят по всякакъв начин да му угодят на капризите. В това число влизат ПР специалистката Ива Екимова, Албена Вулева, Йорданка Христова, Кали, Влади Въргала и Тити Папазов.

Вторият лагер е съставен от хората, които не са симпатични на Минчев и по неговите думи не са достатъчно ВИП, за да бъдат в една къща с него. Това са Кучкова, Зорница, Wosh MC, Иво Аръков и останалите от по-младото поколение звезди.

В интерес на истината обаче, Евгени Минчев започва да изпуска юздите и видимо напрежението взима връх, дори и при него. Вчера той си позволи да нападне Камелия Воче по „най-деликатната линия“ – семейството, в частно дъщерята на певицата. Този ход обаче, не му донесе никакви дивиденти. Напротив. Повечето съквартиранти заеха страната на Воче и не одобриха поведението на лорда. В интерес на истината обаче, дори той изпадна в неловка ситуация относно думите, които изрече.

Тази вечер ни очакват поредните номинации в Къщата, от които ще стане ясно дали на Минчев ще му подпари под краката или ще продължи царуването си!

Спонсорирани връзки: