Защо 5 Seconds Of Summer нямат приятелки

1
Добави коментар
ShowStoriesBG
ShowStoriesBG

Ако и ти си един от вече многомилионните почитатели на момчешката банда 5 Seconds Of Summer, то тогава с удоволствие ще ти представим най-новото интервю с членовете на групата в радио предаването от Атланта – “The Bert Show“.

Защо 5 Seconds Of Summer нямат приятелки?

По време на гостуването на Майкъл Клифорт, Аштън Ируин, Люк Хемингс и Калъм Худ в предаването бяха попитани дали имат приятелки до себе си. За щастие на голяма част от почитателките им, всички от бандата отговориха отрицателно на този въпрос! Опитаха се да обяснят обаче, че реалните причини за това са пътуванията, които през последните години не им позволяват да поддържат каквато и да е връзка! Люк сподели:

“Всеки ден сме в различен град…”

Изглежда, че процеса на “изгряване” на тези звезди трае доста време, което поставя на второ място личния живот на всеки един от музикантите в групата. Те бяха попитани също за това, дали ако имаха възможност биха се впуснали в сериозна връзка с момиче. Изненадващ беше това, че всички се колебаеха какво да отговорят. Явно животът им на момчета от банда им допада достатъчно, така че не им е необходима връзка на този етап.

Връзката на 5 Seconds Of Summer с техните почитатели

Едно от най-забележителните неща, които момчетата от 5 Second Of Summer виждат в своята публика е това, че всички знаят текстовете на техните песни. Аштън изказа впечатлението си от факта, че въпреки че гостуват в държава, чийто основен език не е английския, всички от публиката могат да пеят техните песни толкова добре, колкото в такава, където почитателите им говорят английски език. Калъм добави:

“Странно е, че феновете знаят текстовете на песните ни – все пак пуснахме албума преди два месеца…”

Подобно на британско-ирландската банда One Direction, 5 Secondas Of Summer обожават това, че популярността им расте постоянно и гледайки назад, само преди две години те бяха популярни само в рамките на YouTube, докато сега последователите им в социалните мрежи наброяват няколко милиона.