Топ 5 на техники, които ще изстрелят сексуалния ви живот в космоса

12
Добави коментар
crimesnews
crimesnews

Share the post „Топ 5 на техники, които ще изстрелят сексуалния ви живот в космоса“

Правенето на любов е нещо, което се учи цял живот. Но в това няма нищо лошо. Колкото повече се отпуснем и отворим себе си към нови изживявания, толкова по-добре ще се справяме. Ето няколко нови сексуални техники, които ще обогатят сексуалния ви живот.

1. Подравняващата техника
При нея мъжът застава 10-12 см по-нагоре от нормалната мисионерска поза и вместо да се подпре на леглото, ръцете му държат рамената на партньорката му. Така тялото му застава право срещу нейното.
Краката на жената докосват тези на мъжа, докато тя повдига таза си на около 5 см височина. За да се допълни удоволствието тя трябва да увие краката си около прасците му. Така проникването ще бъде по-дълбоко.

2. Да обяздим вълните
Това е древна техника, която може да бъде използвана както с партньора, така и сама. Тя е създадена да отлага оргазма и да засилва удоволствието.
Много е просто – доведете партньора си (или себе си) почти до оргазъм. Когато това стане, просто спрете всякакви действия и симулация. Поемете дълбоко въздух и стегнете гениталните си мускули. Направете това три пъти и на четвъртия – освободете тази енергия, за да получите мощно удоволствие.
3. Чувствен масаж
Има три основни техники на масаж. При първата се използват ароматни и масажни масла, с които се намазва цялото тяло на партньора. Друг вариант е да използвате собственото си тяло като масажен инструмент – коса, гърди, дори леки ухапвания. И накрая, но не на последно място, в някои случаи масажът завършва с мастурбация.

4. Мръсни приказки

В много случаи хората се притесняват и не знаят какво да кажат. Важното е да не отделяте много време в мислене. Просто обяснете на партньора си какво искате да направите с него или той с вас. Това, поднесено с правилната интонация, е напълно достатъчно.

5. Нестандартни игри
Това става чрез редовни упражнения. А те са много прости, просто дръжте мускула стегнат в продължение на 10 секунди. След това отпуснете за няколко секунди и стегнете отново. Най-хубавото е, че можете да го правите навсякъде и по всяко време, а след това в спалнята ще усетите резултата.

Share the post „Топ 5 на техники, които ще изстрелят сексуалния ви живот в космоса“