David Guetta с нов сингъл и албум

5
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

Tweet

Pin It

След като оглави британския чарт за сингли за 7-ми път в своята кариера с парчето ‘Lovers On The Sun’, David Guetta застава зад пулта за песента ‘Dangerous’.

Меломан.бг във FacebookКоментирайте музиката във форума на Меломан.бг

В парчето отново звучат вокалите на изгряващата звезда Sam Martin. В него David твърди, че е откри; един наистина невероятен глас.

“Dangerous“ прави изключение от утвърденото звучене на диджея. Със своя бийт в средно темпо сингълът определно оставя силно впечатление. Но Guetta e артист, който обича да поема рискове, и доказателство за това е албумът му “Nothing But The Beat“, в който диджеят смеси електронна музика с хип-хоп.

Започващ с едва уловимия звук на пиано и струни, сингълът изведнъж разкрива силния глас на Martin. Песента е въртележка от синтезатор FX, който проправя пътя на вдъхновената от фънка бас китара, докато електронното звучене прелива в музиката на класическите инструменти.

“Dangerous“ е песен, която разкрива способността на Guetta да обединява качествената денс музика и покоряването на класации – умение, което го прави един от най-успешните диджеи в света.

Новият албум на David Guetta “Listen“, който включва много нов материал и електронен набор от колаборатори, ще излезе на 24-ти ноември и без съмнение ще се бори да задмине впечатляващия успех на албума “Nothing But The Beat“ от 2011 г., станал 3 пъти платинен и спечелил на Guetta няколко награди, сред които Grammy и AMA.

Албумът “Listen“ на David Guetta ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

Коментари

коментар(а)

Tweet

Pin It