18+!!! Наши ДЕВЕТОКЛАСНИЦИ заснеха по*ноклип в градинка и се похвалиха в нета!

6
Добави коментар
informiran365
informiran365

Шок и ужас! Ученици заснеха по*ноклип и се ПОХВАЛИХА с него в нета!

Скандалните кадри са качени в български сайт за еротични клипчета, а главните действащи лица в него са ученици, които ясно си личи, че нямат навършени 18 години, а „оператори“ на въпросното видео са 4-5 съученика на „българските по*но звезди“. От видеото става ясно, че децата се намират на обществено място и биват заснети с помощта на мобилен телефон.

Очевидно, действащите лица  от еротичните кадри са доста разкрепостени. Те не се

Advertisement:

Advertisement:

притесняват да се сношават на обществено място, което в случая е градинка пред жилищен блок, където минават хора. Освен това на видеото се вижда как девойката с голямо желание позира пред „операторите“ с телефоните и въпреки, че е малка на години, тя показва доста завидни умения. По време на снимките дори жена, която идва да направи забележка на голите младежи не ги смущава и те продължават половия акт на пейката пред блока. Самият „оператор“ на по*ноклипа дори казва пред камерата, че е горд да снима подобно

нещо, а от видеото става ясно, че момичето е (ЗАБЕЛЕЖЕТЕ!!! ) 9-ти КЛАС, а момчето 11-ти!

Скандалния клип е бил качен в БГ сайт за се*с, разкриха от информационна агенция ПИК. В същия този сайт има още десетки подобни аматьорски видеа, на които се вижда как непълнолетни девойки задоволяват по един или друг начин свои съученици или малко по-големи от тях батковци, които също нямат 18 години. А междувременно в общите условия на сайта пише, че потребителите задължително трябва да имат навършени 18 години, за да гледат клипчетата.