Ваня Червенкова с ограничителна заповед – не може да приближи Евгени Минчев на по-малко от 200 м

1
Добави коментар
mignews
mignews

Ваня Червенкова с ограничителна заповед – не може да приближи Евгени Минчев на по-малко от 200 м

Мнимият лорд казал клевета по неин адрис по телевизията, а когато тя поискала опровержение, изтърчал в полицията

Бизнесдамата Ваня Червенкова има от поне десет години  ограничителна заповед и не може да приближи Евгени Минчев на по-малко от 200 метра. Тя лично показа заповедта и разказа случая.

Той имаше предаване по една от теливизиите и си позволи да наговори куп неверни неща за мен. Аз му вдигнах телефона и му казах – няма да те съдя, но искам да ми се извиниш в следващото предаване. Мнимият лорд още сутринта изтърчал в полицията и се оплакал, че тя го заплашила, че ще сложи бомба във входа на блока му и затова иска закрила.

Ваня била извикана веднага в полицията и се наложило да подпише ограничителна заповед, която е в сила и до днес. Тя не може да го доближава все още и да е на едно и също място с него.

Смятате ли, че мога да слагам бомба във вход с хора, ядоса се бизнесменката. Просто щях да го дам под съд. Защити го родната полиция, а след години той се метна на капака на полицейска кола и се изпика върху нея. Той е лорд срещу 60 евро, показа документ Червенкова. По законодателството на Шотландия, всеки който притежава един квадратен метър земя, получава и титла. Минчев има точно един квадратен метър, купен за 60 евро.