11 Окт Нови реклами за „Героичната шесторка” Избрана

1
Добави коментар
stoyan.sh
stoyan.sh

Въпреки че доста симпатизирах на рекламната кампания на „Героичната шесторка”, която постепенно завишаваше очакванията ми за филма, въобще не подозирах, че комиксовата вселена на тунтурестия робот Беймакс е толкова широка. Даже малко ме е яд, че изгледах втората реклама и Comic Con New York трейлъра (вижте ги на ваша отговорност по-долу), които са твърде щедри от към шеги и сюжетни развръзки. Искаше ми се да отида на премиерата на анимационния проект на Disney с малката кошница, за да я прелее визуално и емоционално.

Но рекламистите решиха друго. Сега съм нарамил огромния сак с очаквания и искрено се надявам съдържанието на „Героичната шесторка” да го напълни.

Преди време сравних отношенията между Хиро Хамада и Беймакс с приятелството между Хълцук и Беззъб. Все още държа на думите си. Само че сега друго ми прави по-сериозно впечатление. Аниматорите на Disney са избягали от Pixar вдъхновението и са се обърнали към своята филмова библиотека. Лентата предлага препратки към „Гръм” и „Семейство Робинсън” вместо към „Колите” или „Играта на играчките”.

Премиера в България: 23.01.2015 (Big Hero 6 / Форум Филм България / Disney / Marvel Studios)

Препоръчахте ли Филмче.нет във Facebook? Благодаря 🙂