Оферта за: Алуминиева масичка за лаптоп за легло T8

1
Добави коментар
pavlina.politova
pavlina.politova

10/12/2014

0 Comments

 

ЦЕНА: 48 лв

ЗА ПОРЪЧКА  кликнете върху  „БУТОН КУПИ СЕГА“ или „ПОРЪЧАЙ ОТ ТУК“ ТЕЛЕФОН ЗА ПОРЪЧКИ: 0988824039 

Масичка за лаптоп изработена от алуминиева сплав.

Изключително компактна и лека- под 2 килограма. Въртящите се на 360 градуса метални крачета я правят здрава и подходяща за всяка поза и всяко място, на което желаете да ползвате лаптопа си.

Модела разполага и с два безшумни охлаждащи вентилатора. Захранват се от USB порта на Вашия лаптоп и го предпазват от прегряване.Подходяща е за лаптопи до 17 инча и по-малки. В комплекта е включена и алуминиева подложка за мишка, монтира се изключително лесно и разполага с възможност за регулиране на ъгъла. За допълнителна информация разгледайте нашата галерия и ползвайте безплатната форма за контакт.

Сгъваемата охлаждаща маса за лаптоп е подходяща за ползване в леглото, както за хранене, така и за четене на книга. Изключително удобна масичка за бременни жени.

Характеристики на масичката

360° въртяши крачета с натискане на бутон, авто-заключващи стави. Позволява да ползвате лаптопа си или да четете кника на леглото в легнало положение. (вижте галерията) Универсални приложения & невероятна гъвкавост (всеки я ползва по различен начин!) Изработена от висококачествен анодизиран алуминий със страхотен цвят матирано черно. Компактен дизайн, сгъва се плоска и пести място. Виж още оферти:

www.asafashion.org

www.asafashion.com

www.asafashion.in