Симпатична кухненска резачка за лук и зеленчуци – за Вашето удобство и безопасност!

1
Добави коментар
europe1997
europe1997

Особености

Кухненска резачка за лук и зеленчуци – резачката, с която режете, кълцате и натрошавате всякакви продукти за броени секунди!

 

 Приготвяте овчарска салата или пък плодова салата – този уред е създаден именно за вас! Само с няколко резки движения постигате резултат, който обичайно би ви отнел много време и нерви.

 

 – Нарязвате супер бързо сирене или кашкавал за спагети и пица;

 – Накълцвате ябълки за плодов пай;

 – Натрошавате орехи и други ядки за десерти и плодови кремове;

 – Режете и кълцате лук за броени секунди, без сълзи.

 Резачката е супер компактна – може да се съхранява навсякъде и да се носи при пътуване.

 Има остриета от закалена стомана, които се завъртат под различен ъгъл при всеки разрез.

 Разполага със закалени ножове и специална защитна капачка.

 Почиствате лесно и бързо – резачката се разтваря звездообразно и се изплаква под вода.

 С този практичен и удобен уред режете и кълцате бързо и безопасно!

Условия
Ваучерът важи за 1 бр. промоционален артикул.Едно лице може да закупи неограничен брой ваучери.След като заплатите стойността на ваучера от 1.50 лв. , моля изпратете на имейл данните за доставка – име и фамилия, адрес и телефон, както и номера на ваучера.При получаването ще заплатите останалата сума от 7.50 лв.Доставка се извършва в рамките на от 2 до  7 работни дни от получаването на поръчката.При получаването на стоката заплащате останалата сума от 7.50лв. + транспортните разходи.Доставката за цялата страна е с куриерска фирма „ЕКОНТ“ за сметка на клиента  – по стандартни цени на фирматаТелефон за контакти: 0898558716 и 0898672329.  [email protected]За допълнителни въпроси, свързани със сделката, моля, обръщай се към доставчика на услугата.При избор на плащане различен от epay, а именно банков превод или каса easypay, имате 72 часа за извършване на плащането Ако не сте доволни от продукта, който сте получили, искате друг модел или имате някакви други причини за отказ, винаги можете да го върнете. За връщане, моля използвайте адреса на доставчика , записан на товарителницата, с която сте го получили. Разходите по връщането са за Ваша сметка.