Оферта за Романтична почивка край брега на морето в Шкорпиловци!

13
Добави коментар
europe1997
europe1997

Особености
Long Beach Resort & SPA e 5 звезден Апартаментен СПА Комплекс на брега на морето, разположен сред живописната и уникална природа на резервата „Камчийски пясъци „, недалеко от природен парк “ Камчия „, включен в списъка на ЮНЕСКО.

Разгърнат на първа линия на най-дългия плаж в България в К.К Шкорпиловци, Long Beach Resort & SPA предлага перфектно съчетание между традиционализъм и лукс, слънце и минерална вода , море и СПА , отдих и бизнес и в същото време е само на 40 км от град Варна – морската столица България . Спокойствието и уюта , присъщи за Комплекса го прави най-подходящ за семейна почивка през лятото и есента, а през зимния период – за лечение и балнеология , както и за бизнес събития .

Пакетът включва:

2 Нощувки със закуски за двама в апартамент промо тип, Закрит плувен басейн с минерална вода, Ползване на шезлонги и чадъри около басейна, Ползване на термална зона в Келара СПА център /еднократно за ден, с предварителна заявка на СПА рецепция /: финладска сауна, парна баня, джакузи, солна стая, релакс зона

– приключенски душ, ледено ведро, акватоничен минерален басейн с аеро и хидромасажни легла, водопад и гейзер,

1 закуска за двама поднесена в апартамента, втората закуска за двама в Ресторант V.V.V. Необходима е предварителна заявка.

1 спа процедура за нея – масаж на лице, 1 спа процедура за него – пилинг със солени кристали.

1 вечеря на свещи по фиксирано меню за двама с бутилка вино в ресторнат V.V.V. или поднесена в апартамента – по избор.Необходима е предварителна резервация в Ресторант V.V.V., Фитнес , Wi Fi Интернет връзка на територията на комплекса , включително и в апартаментите, Ползване на паркинг, Ранно настаняване/ преди 14:00/ и късно освобождаване / след 12:00/- при възможност.