Как да свършвате по-бавно!

12
Добави коментар
chriss850
chriss850

Затова трябва да сте подготвени. Напускайки годините на тинейджърството, момчето се превръща в мъж и влиза все по-надълбоко в света на секса, където целта е не да се „уредиш”, целта е да се забавляваш и да доставяш удоволствие на себе си и най-вече на партньора си. Няма жена, която да не обича дългия секс. Колкото повече една жена се задоволява, толкова повече удоволствие изпитва. Знаете ли, че жената може да свърши неопределен брой пъти? Всичко зависи само и единствено от вас. Ето и няколко метода, които ще ви помогнат да контролирате себе си и като цяло ситуацията, когато правите секс.

Позите. Не е случайно, че някой е измислил Кама Сутра. Позицията, от която вие задоволявате партньора си е от изключително значение. Сменяйки позицията, вие имате време да си „починете”. Това трябва да става доста често в леглото, за да е максимален ефекта. Например в Кама Сутра пише, че когато започнете бавно и не се втурвате в самия полов акт като побеснял, гарантирано е, че ще издържите повече. В комбинация и със смяна на позите, перфектното изживяване е неизбежно.

Самочувствие. Изключително важно. Трябва да доминирате, не по садо мазо начин, а с характер. Вие сте мъжа, контролирайте ситуацията. Когато се чувствате уверен и контролиращ, просто няма начин да не издържите по-дълго от обикновеното. Преждевременната еякулация се дължи и на ниско самочувствие.