„Кошмари в кухнята“ ще изправи Шеф Манчев пред лютия нрав на един македонец

23
Добави коментар
telemaniachka
telemaniachka

„Кошмари в кухнята“ ще изправи Шеф Манчев пред лютия нрав на един македонец

Шеф Манчев изправя на крака легендарна кръчма в Банско във втори епизод на „Кошмари в кухнята“

Вторият епизод на „Кошмари в кухнята“ в сряда, 15 октомври ще изправи шеф Манчев пред лютия нрав на един македонец и ще бъде натоварен с тежката задача да помогне на една от най-известните кръчми в курорта Банско – „Дедо Пене“. Манчев ще се окаже забъркан в сблъсъкa на две поколения банскалии, който пречи на развитието на семейния бизнес.

Няма местен или гост на китния град, който да не знае механата на Дедо Пене. От няколко години обаче кръчмата губи дори редовните си клиенти, защото в кухнята й се спазват само правилата на нейния собственик Дедо Пене. Механджията е иззел напълно функциите на готвача Ангел и не допуска чуждо мнение относно менюто в ресторанта.

68-годишният собственик измисля собствени рецепти, които обаче не се харесват на посетителите. Кръчмата губи все повече клиенти, а Дедо Пене не се интересува от конкуренцията и предпочита почерпката с приятели.

Дъщерята на Дедо Пене – Юлия и съпругът й Боби се обръщат към шеф Манчев за помощ, защото не могат да се преборят сами с лютия нрав на своя баща. Te искат да вдъхнат нов живот на известната кръчма, за да си върнат старите клиенти и да спечелят нови.

Как се управлява кръчма, когато собственикът й не се интересува нито от мнението на клиентите, нито от съветите на семейството си, нито от загубите?
Възможно ли е младите да накарат Дедо Пене да се вслуша в техните съвети и да управляват заедно общия си бизнес? Може ли да се излезе на глава с Дедо Пене?

Отговорите на тези въпроси предстои да разберем във втори епизод на предаването „Кошмари в кухнята“.  Как шеф Манчев ще наложи нов ред в заведението и дали ще успее да помогне на прераждането на мястото ще видим в сряда от 22:00 часа  в ефира на НОВА.