Конкурси всякакви: Спечелете пътуване до Малта или ваучер за отстъпка от пътуване

1
Добави коментар
pgp

Краен срок – 15 декември 2014

В кампанията и Играта могат да участват всички физически лица, които ползват и имат валидна регистрация във Facebook или са картодържатели (ползватели) на кредитни карти на ОББ, за които са подадени заявления преди датата на стартиране на кампанията и играта.

Наградите, които могат да бъдат спечелени при участие в Играта са:

Основна награда – Пътуване до остров Малта за снимки с екипа на предаването „Без багаж” – 2 броя.
Бонус награди – Ваучер за отстъпка в размер на 50 лева от ценовите предложения /оферти/ за  почивки и пътувания, рекламирани на сайта: www.travelzon.bg – за всеки участник желаещ да ги ползва – без ограничение.

В края на кампанията и Играта, с жребий ще бъдат определени двама печеливши на наградата по точка 4.1.1 – един участвал в играта с въпроси на Facebook страницата www.facebook.com/Bez.Bagaz и един картодържател на  кредитна карта на ОББ, отговарящ на условията по точка 3.3

За участие в Играта всеки желаещ следва да отоговори поне на един от въпросите, които ще бъдат задавани в периода на кампанията, седмично, на Facebook страниците на Организатора – www.facebook.com/Bez.Bagaz .

Информация за правилният отоговор на всеки от задаваните въпроси се съдържа във видео-трейлър, който е достъпен за гледане едновременно в профилите на организатора във Facebook www.facebook.com/Bez.Bagaz    и във VBox7 – http://vbox7.com/user:bezbagaj?p=allvideos.

Отоговорите на въпросите за съответната седмица, се дават под формата на коментар на фейсбук приложението на играта или  чрез контактната форма за играта на http://www.bezbagaz.com/contacts.php

Дори само един верен отговор, на който и да е въпрос от играта – дава право на участника да бъде включен в жребия за определяне на печеливш участник. Всеки допълнителен отговор увеличава шанса на участника при теглене на жребия.

Всеки участник в Играта, освен включване в жребия за теглене на основната награда, при заявено желание получава и бонус награда – ваучер за отстъпка в размер на 50 лв. от всички оферти за почивки и пътувания, рекламирани на сайта  www.travelzon.bg.

За да получи своя ваучер за отстъпка, всеки участник в играта, желаещ да ползва такъв ваучер, трябва да се регистрира в играта на Без багаж през регистрационната форма на сайта http://www.bezbagaz.com/sign_up.phpз

Всеки картодържател на кредитна карта издадена от ОББ до момента на стартирането на кампанията, който е извършил поне една покупка с кредитната карта, осчетоводена в периода на кампанията, участва в жребий за определяне на втория печеливш, който ще пътува с екипа на предаването „Без багаж” в Малта, като преди обявяването му като победител на Facebook страниците на организатора и ОББ, банката ще изиска изричното му съгласие.

Победителите в Играта ще бъдат обявени в едноседмичен срок след края на кампанията, на Facebook страниците на организатора и ОББ.

Спечелилите ще се определят чрез жребий, теглен в присъствието на нотариус. 

Обявяването ще се извършва чрез изписване на името и фамилията, които участниците са посочили при регистрацията, а на самият печеливш, участвал в играта с въпроси на Facebook страницата www.facebook.com/Bez.Bagaz, ще бъде изпратено писмо на посочения от него имейл адрес при регистрацията

За втората основна награда – Пътуване с екипа на предаването „Без багаж” в Малта, печелившият картодържател ще бъде уедомен на посочените от него данни за контакт в клиентската му регистрация в ОББ.

В срок до 5 (пет) работни дни от обявяването на печелившите участници, последните трябва да изпратят потвърждение за получаване на Наградата под формата на имейл, съдържащ три имена/три имена на лицето, което ще получи Наградата, град и телефон за връзка.

Документът даващ право за ползването на наградата се предоставя за получаване в офиса на организатора в град София.

При получаване на Наградата участникът следва да удостовери, че е титуляр на регистрационните данни, с които е участвал и е бил изтеглен като печеливш. Участникът губи правото си да получи Награда ако данните от регистрационната форма не съвпадат с данните, посочени от участника.