Формата на носа разкрива истинската ни същност

8
Добави коментар
Vaniliya
Vaniliya

Дали сте романтични, борбени, ревниви – всичко това разкрива формата на носа ви

Ако искате да разберете нещо повече за новия ви познат, просто обърнете внимание на формата на носа му. Разкрийте и своята истинска същност според особеностите на носа си. 

Чип нос

Какво казва за вас: Вие притежавате бърз ум и завидна мъдрост. Реагирате бързо, което може да доведе до напрежение. Интелектът ви е над средните стойности, но трудно намирате истинското си призвание. Имате склонност да се разпилявате в различни посоки. Насочете усилията си в една посока, за да имате успех.  

Орлов нос

Какво казва за вас: Не сте зависими от мнението на околните и най-вече от одобрението им. Непокорни, целенасочени и амбициозни в преследването на целите си. Имате мнение по всеки въпрос и не позволявате да ви манипулират. 

Прав нос

Какво казва за вас: Имате високо самочувствие, но лесно ставате жертва на  чуждата злоба. Дори когато смятате, че никой не може да ви нарани, се оказвате прекалено уязвими. Търсите баланса в отношенията с другите, но трудно го намирате. 

Вълнист нос

Какво казва вас: Ако имате лека гърбавина на носа, означава, че сте ревниви и властни хора. Искате да притежавате, да трупате пари и вещи, да постигате все повече и повече. Няма сила на земята, която да ви откаже от желаната цел, но често се задъхвате. Не правете нещата на всяка цена. 

Харесайте и фейсбук страницата ни!

Формата на носа разкрива истинската ни същност 5.00/5 (100.00%) 2 votes

Like this:

Like Зареждане…

Коментирай

Коментари