Бутик Details отвори в Парадайз център в София :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи,…

3
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Снимка: Скандал

Новият бутик за мъжка и дамска мода DETAILS отвори в Парадайз център в София, на партерен етаж. На грандиозното шоу, което беше съчетано с ревю и танци дойдоха над 100 гости, сред които Мисис България 2013 Виктория Божилова, бизнесдамата Меги Савова, журналистът Борис Ангелов, собственичката на Bridal fashion Анелия Петкова, много манекенки и др. 

Лица на марката са Мариана Андонова от Secrets Garden и фитнес треньора Димо Христов.

DETAILS е българска марка, която навлиза на пазара с мото „Всичко е в детайлите! В магазина са представени мъжка и дамска мода – дрехи, обувки, бижута, чанти, аксесоари. 

Марката ще показва разнообразни колекции, съчетаващи модерни дамски и мъжки облекла, в крак с тенденциите в световната мода. DETAILS залага на високо качество, стил, удобство, елегантност.

В магазина ще има линии и на модния дизайнер Александър Върбанов, който е основател на марката. Главен стилист е Жени Станчева. При младите дами за есенния сезон ще бъдат най-актуални късите рокли с рози по тях, заяви Александър Върбанов. 

За по-изискан стил са подбрани дълги поли и екстравагантни черни тоалети. При бижутата ще са модни колиета, пръстени, гривни и обеци с рози. Мъжете могат да открият в DETAILS интересни модели дънки, якета, блузи. При мъжките бижута и аксесоари идва модата на синджири и каишки с касетки, микрофони и кръстови знаци, допълни Александър Върбанов.

DETAILS ще предлага 10% отстъпка до края на годината на всички клиенти, които пазаруват с дебитни и кредитни карти, издадени от FIBANK (Първа инвестиционна банка).  

Вината за събитието бяха осигурени от Домейн Бояр. Красивите манекени бяха от „Визаж модел груп“.