Направи секса хубав с диалог, превръзка за очи и масаж

1
Добави коментар
fzuberski
fzuberski

Твоята си чопли носа, брато, а ти проверяваш през телефона си колко гола е вкарал Кристиано Роналдо снощи, докато правите секс?

Край на скуката под чаршафите с Брато.бг. Ние сме тук, за да ти помогнем. Въпреки че звучим като реклама в телепазарен прозорец, ние наистина има с какво да приковем твоето внимание и да сме ти полезни до оргазъм. Много сме готини, защото ще ти предложим нашите съвети безплатно, а онзи Хорст Фукс с рендето Бьорнер ще ти иска пари.

Сто процента!

Чети и си записвай, а после покажи на твоята, че можеш да бележиш много по-вече от Роналдо. И то само с глава.

Диалог, брато

Говорете си, не бъди дърво, което иска само брулене на клоните. Така де! Ти Брато ли си или на петела долната джука? Разговорите правят секса добър. Спомни си какви мръсни неща пишеше на най-добрата приятелка на твоята и как се настървявахте. Сексът е черешката на тортата. Говори й, гледай я в очите като казваш какво ще направиш, но не бъди груб.

“Ще те разнасям из стаята като пръскачка из лозе” важи само за части от Северозападна България и пак не е сигурно, че ще се хареса. Питай я и тя какво иска. Можеш да водиш диалога с лек дрезгав глас, леко шептене, като лош вълк, който е готов да зграбчи плячката си за гърлото и никога няма да не я пусне. Ето, на нас почти ни стана само докато пишем това.

Събличай бавно

Имай търпение за всичко, а не като този на картинката. Дори и да ти вика “ръгай, че ма изеде, после ще се целуваме” пак не бързай. Натискайте се през дрехите, а после постепенно ги свали. Разбери, че играта е много важна за крайния резултат, а диалогът и събличането са част от нея. Освен това, ако ще се чифтосвате за първи път, не бъди сигурен, че може да ти хареса без дрехи. Не че нещо, просто някои жени са грозни голи.

Превръзка

За очи, брато, не другата. Ако не търпи отлагане, просто завържи очите на твоята с нещо различно от тиксо. Това, че не знае какво ще се случи, е доста възбуждащо. Освен това, гаджето няма да ти гледа смешната физиономия, когато изригваш. Спокойно можеш да я дразниш с език по тялото, с парче лед или с косъм от кучето. Със сигурност ще й хареса, а и ти ще останеш доволен.

Масаж

Ще започнем по-отдалече. Телата ни са напрегнати постоянно, изморени са и имат нужда от масаж. След един такъв се отприщват и енергийните потоци в тялото, които играят важна роля в секса. Ако гаджето ти е дърво, един хубав масаж ще я огъне малко. Не си представяй удряне по гърба, щипане на кожата и убождане с игли. Просто втривай страстно ръцете си в тялото й, наслади се на всяка нейна част, но най-малко внимание отдели на дупето и онзи орган, за който си готов на всичко. Не прави масажа продължително време, а и прекалено бавно, защото тя може да заспи в ръцете ти и ще трябва да се домасажираш сам.

Играйте игри

Гол покер важи, въпреки че ще ти се стори малко банално. Ти обаче бъди банален за разнообразие, защото си чувал за гол покер, но никога не си го играл. Ще е забавно и различно. Ако не знаеш как се играе покер, тогава импровизирай с твой правила на “война”. Ако живееш в Щатите, заложи на “Сексополи”, защото в “Джъмбо” няма. Проверихме вместо теб.

Вариант е и да играете шах без ръце…

Някъде другаде

Брато, тоя диван го изпрошнахте с твоята, а и е пълен със смрадливки, които са си направили гнездо там. Измисли нещо друго за разнообразие. Заведи я на хотел, направете го в душ-кабината, но гледай да не се задушите, включи в любовната игра пемза за пети, абе, все ще измислиш нещо. На чуждо място винаги е вълнуващо, а това означава възбуждащо.

Бъди мръсник

Един вид себе си. Трябва обаче да знаеш две неща.

Първо: дамите са възприемчиви с ушите си, а нашият мозък е най-големият сексуален мотор, който може да съществува. Говори й.

Второ: тя трябва да обича малко по-хард, за да не избеснее на онова, което ще прошепнеш в ухото й. Ако тези детайли са ОК, значи действай. Кажи й какво искаш да правиш с нея, но не бъркай диалога горе с мръсните думи. Двете неща са много различни.