Деси Цонева получи забрана от баба си! Вижте защо!

1
Добави коментар
S.S
S.S

Advertisement:

Внучката на Митко Цонев- Деси, заедно със своята баба гостува в предаването COOL’т, където заедно разкриха как съжителстват две поколения дами в известната телевизионна фамилия. Бабата Анахид Тачева е твърдо против това внучка й да ходи по баровете и е на мнение, че жената е създадена да отглежда семейството и децата си. За това е редно тя да си стои вкъщи и да се грижи за семейната обстановка и уют.

Advertisement:

Анахид сподели, че никога не е ходила по барове на младини. Със съпруга й са посещавали само няколко пъти нощни заведение. През останалото време са организирали събирания в домашна обстановка и често са обичали да танцуват. Деси не скри несъгласието си от думите на баба си и учтиво я помоли да задържи мнението и съвета си за себе си, като й даде да се разбере, че няма как да спре да се забавлява и да излиза с

приятели по барове. Деси от край време е известна с непокорния си характер и разкрепостеното си поведение. В предаването бе показана нейна снимка от времето, когато тя беше тв водеща. На нея Деси смело е вирнала краченца, обути в цикламен чорапогащник. Въпреки лекото захапване от страна на баба й, Анахид сподели, че много харесва внучка си- как изглежда на екран, как се държи, но най-вече се радва на младежкия й дух.