19 Окт Първи Twitter коментари за „Героичната шесторка” Избрана

1
Добави коментар
stoyan.sh
stoyan.sh

В края на седмицата падна забраната за публичните коментари на журналистите, които са имали шанса да видят предварително „Героичната шесторка”. Така Twitter се наводни с ревюта от по няколко изречения. Ето най-любопитните от тях. Според Germain Lussier филмът на Disney предлага изключително енергичен екшън, доста изненади и нужното количество емоции.

Courtney Howard пък хвали визуалните качества на лентата като прави предположението, че хлапетата ще откачат по нея. Jeremy Smith отбелязва ключовия момент в историята, в която зубърите се превръщат в герои. Той нарича анимационния проект „Много приятен филм”. Drew Taylor стига по-далеч като обявява „Героичната шесторка” за една от най-добрите филмови адаптации на комикс от каталога на Marvel. Brian Particelli пък настоява за свой собствен Беймакс. 

Скоро ще можем да прочетем и по-обстойни професионални оценки. През това време можете да изгледате нов клип от анимацията, който ни среща със странния изобретател Фред, мечтаещ да създаде невидим сандвич. 

И за финал нека да Ви напомня, че родната премиера на „Героичната шесторка” ще закъснее с почти три месеца 🙁

Премиера в България: 23.01.2015 (Big Hero 6 / Форум Филм България / Disney / Marvel Studios)

Препоръчахте ли Филмче.нет във Facebook? Благодаря 🙂