Разнообразен ламиниран паркет

1
Добави коментар
ivanov3221
ivanov3221

Детайли

Създадена на Събота, 18 Октомври 2014 18:23

За това можете да изберете аналогът му, който е ламинираният паркет. Той се изработва по специална технология, като със смола се слепват хиляди дървени стърготини по определен начин, за да се изработи така ценната летва, която ще полегне на пода ви.

С ламиниран паркет – Balterio Vitality Diplomat 468 Дъб Престиж вие ще имате наистина красив, топъл под, който лесно ще поддържате, а при повреда на някоя от летвите лесно можете да я подмените с нова само за няколко минути. Хубавото при този вид подова настилка е, че разнообразието му е наистина голямо и няма как да не изберете най-доброто за себе си и дома си. Най-важно е да се постави правилно и за това ви съветваме да повикате доказани майстори. Само тогава ще имате гаранция, че подът ви няма да мръдне години наред и ще бъде все така красив и уникален.

Несъмнено ще останете очаровани от качествата и красотата на ламиниран паркет – Balterio Vitality Diplomat 544 Орех Селекция и след като го поставите ще видите реално какви са големите му предимства пред всички останали видове настилки.