Актьорите от „Титаник“ преди и сега

2
Добави коментар
Tzvetomir-Ceco
Tzvetomir-Ceco

„Титаник“ не ни е най-любимият филм, но трябва да признаем, че е един от най-гледаните в цялата филмова история. Да, може на нас да ни е по-скоро безразличен, но това не значи, че трябва да го подминаваме. Затова и решихме да ви покажем какво се е случило с някои от основните актьори, които гледахме в епичния филм. Вижте как изглеждат днес основните действащи лице, 17 години след премиерата.

Били Зейн като Кал Хокли

Buzz Feed

Любопитен факт: Пиърс Броснан също е бил прослушван за тази роля.

Франсис Фишър като Рут Деуит Бюкейтър

Buzz Feed

Любопитен факт: На премиерата на „Титаник“ Франсис Фишър иска назаем кърпичката на принц Чарлз, защото много дълго време плаче.

Виктор Гарбър като Томас Андрюс

Buzz Feed

Любопитен факт: Томас Андрюс е един от загиналите на борда на Титаник. Той е запомнен като герой, който помага на жените и децата да се качат възможно най-бързо на спасителните лодки.

Ерик Брейдън като Джон Джейкъб Астор IV

Buzz Feed

Любопитен факт: Джон Джейкъб Астор наистина е бил най-богатият човек на борда на кораба. В наши дни би имал милиарди долари.

Джонатан Хайд като Брус Исмей

Buzz Feed

Любопитен факт: Господин Исмей е бил един от малкото мъже, качили се на спасителна лодка и оцелели след потъването на „Титаник“.

Кати Бейтс като Маргарет „Моли“ Браун

Buzz Feed

Любопитен факт: Въпреки че някои персонажи във филма са измислени, Маргарет Браун не е от тях – тя реално е съществувала. Дори има пиеса, кръстена на нея.

Бърнард Хил като капитан Едуард Джон Смит

Buzz Feed

Любопитен факт: По план Робърт де Ниро е трябвало да влезе в ролята на капитана, но се разболява и се налага да бъде сменен.

Йоан Груфуд като Харолд Лоу

Buzz Feed

Любопитен факт: Харолд Лоу всъщност е бил един от малкото хора, които се връщат, за да търсят оцелели след удавянето.

Бил Пакстън като Брок Ловет

Buzz Feed

Любопитен факт: Бил Пакстън много добре си спомня снимките на „Титаник“ и е споделял, че цени високо работата си с Джеймс Камерън. „Няма как да получиш по-добро обучение на снимачната площадка от това да работиш с Джеймс Камерън“.

Кейт Уинслет като Роуз Бюкейтър

Buzz Feed

Любопитен факт: Гуинет Полтроу също е била вариант да играе ролята на Роуз.

Леонардо ди Каприо като Джак Доусън

Buzz Feed

Любопитен факт: Фразата, която Джак казва, когато с Роуз се качват на носа на кораба, я няма в сценария и Ди Каприо си я измисля.