6 татуировки, които НЕ трябва да си правите

2
Добави коментар
Erol1001
Erol1001

Всяка грозна татуировка би могла да бъде прикрита с нова, но това означава да се сдобиете с чувствително по-мащабна рисунка върху кожата си.

Има няколко вида татуси, които може да ви се сторят като добра идея в определен момент на умопомрачение, но впоследствие ще ги намразите от все сърце. Вижте какво не бива да увековечавате с мастило върху своя епидермис:

Името на гаджето ви Колкото и да се обичате, може би това няма да продължи цял живот. След раздялата обаче ще се намразите заради необмисленото си решение да си татуирате нечие име.

Шеговити рисунки Има шанс нещо, което ви се струва забавно на 25, да не ви радва толкова на 55. А все пак тази рисунка от мастило ще ви прави компания през целия ви живот.

Спонтанни хрумвания от всякакъв вид Татуировката трябва да бъде внимателно обмислена. Има огромен риск всяко спонтанно хрумване да ви омръзне до няколко месеца.

Обидни рисунки, изразяващи омраза Или иначе казано – не си татуирайте нищо, което не бихте изрекли преди детето си. Все някой ден ще станете родители… Не бихте искали да се срамувате от собствената си татуировка, нали?

Надписи, в чийто правопис не сте сигурни Няма нищо по-абсурдно от татуировка с правописна грешка!

Надписи на език, който не знаете Историята помни много примери за йероглифи, които би трябвало да означават „Любовта е вечна”, а всъщност носят смисъл по-близък до „Пиле в сладко-кисел сос”.