Светът лудна по дъщерите на Путин!

1
Добави коментар
S.S
S.S

Advertisement:

Дъщерите на Владимир Путин, за които светът не знае почти нищо побъркаха интернет пространството. Преди няколко дни се появи снимка на млада красива дама, която релаксира в парк в Холандия. Всъщност снимката едва ли щеше да е толкова атрактивна, ако на нея не беше припозната по-малката дъщеря на Владимир Путин-Екатерина. Мистерията около живота на красивите дъщери на президента винаги е била

Advertisement:

любопитна тема за медиите, тъй като за тях са известни много малко факти. И Катя и Маша, както е името на по-голямата сестра нямат профили в социалните мрежи, а до момента нито една медия не е успяла да извади на показ факти за живота им. За това и той е повод за доста догатки. Голяма част от руския народ дори не знае как изглеждат двете сестри, но легенди се носят за това колко красиви са те.

Известно е, че хубаиците са учили на времето в немски гимназии, след което завършват държавния университет в Санкт Петербург. За по-малката дъщеря Катя се мълви, че има връзка с Николай Самалов, който е близък приятел Путин.Маша пък е сериозно обвързана с бизнесмен от Холандия. За нея дори се говореше, че съвсем скоро е направила баща си щастлив дядо, но новината за това така и не бе официално потвърдена.