Предметите, които привличат късмета

7
Добави коментар
Vaniliya
Vaniliya

Тъмните и неутрални цветове отблъскват късмета от нас, червеното ни гарантира успех във всяко начинание

Вече ви запознахме с предметите, които отблъскват късмета от нас. Сега ще се спрем на тези, които могат да насърчат богатството, щастието и любовта. 

Феникс
Митичният феникс носи нови възможности за бизнес, приятелства и любов. Фениксът е перфектният символ, когато сте в трудна ситуация, на кръстопът и не знаете какво да правите с живота си. Може да го носите като бижу, да поставите снимки в дома си, както и да поставите камък в предната част на къщата си. Камъкът трябва да изглежда подходящо за общия пейзаж и да бъде широк колкото малка табуретка.  

Комбинация от черно и зелено
Когато искате да стимулирате бизнес начинанията си, носете тоалет в черно и зелено. Зеленото е цветът на растежа и богатството, а черното – на водата. Черен костюм и зелена риза е идеалният вариант. 

Символи за лична защита
За съжаление, има безскрупулни хора, които не искат да успеете. Техните отрицателни мисли могат да бъдат много мощни и трудни за противодействие. Изберете своя личен символ за лична защита. 

Кон
Конете са символ на огъня, признанието, славата и победата. Те активират положителната енергия, затова могат да ви донесат напредък в кариерата. Поставете дървен кон на бюрото си или носете подходящо бижу. 

Пера от паун
Притеснени ли сте за нещо? Имате ли нужда от защита? Сложете ваза с пера от паун в дома си, за да го защитите. Носете едно перо в чантата си за късмет, сложете няколко пера в колата си, за да се предпазите от автомобилни катастрофи. 

Червено
Когато носите тъмни или неутрални цветове, ефектът може да бъде красив, но често е твърде безжизнен. Добавете червено към тоалета си, за да стимулирате късмета. Когато носите гривна в червен цвят, ставате по-продуктивни, концентрирани и амбициозни. 

За още интересни статии харесайте фейсбук-страницата ни!

Предметите, които привличат късмета 5.00/5 (100.00%) 1 vote