Конкурси всякакви: Спечелете 3 страхотни смартфона на LG и още куп иновативни награди от Vivacom

11
Добави коментар
pgp

Краен срок – 9 ноември 2014

До Нова Година остава много време, но подаръците за лоялните клиенти на VIVACOM вече са тук! Участвайте в играта на LG и VIVAClub и късметът може да Ви донесе някой от трите страхотни смартфона LG G Flex, LG G2 и LG L70 Dual!

Освен невероятните телефони, от томболата можете да спечелите също 40 слушалки LG Tone Ultra HBS-800, 20 портативни батерии BP3 2600 mAh или 20 флашки 16 GB с двоен стандарт USB и micro USB. Само отговорете правилно на въпросите и сте с една крачка по-близо до иновативните джаджи на LG!
Участник в играта може да бъде всяко лице, което отговаря на условията за участие в програмата за лоялни клиенти на VIVACOM – VIVAClub преди 20.10.2014 г. Участието в играта не е обвързано с покупка на стока или със сключване на договор за предоставяне на услуга.

Клиенти на VIVACOM, които нямат карта VIVAClub могат да проверят дали отговарят на условията за участие в програмата за лоялни клиенти на VIVACOM и да заявят своята карта безплатно на 123.

При стартиране на участието в играта, участниците задължително трябва да въведат име и фамилия, валиден e-mail адрес, телефонен номер за контакти номер на валидна карта за лоялен клиент VIVAClub, както и да отговорят правилно на трите въпроса;

Наградите са общо 83 бр., както следва:

    1 бр. LG G Flex (цвят titan silver)
    1 бр. LG G2 (цвят черен)
    1 бр. LG L70 Dual (цвят бял)
    40 бр. Слушалки LG Tone Ultra HBS-800 (черни и бели, разпределени на случаен принцип)
    20 бр. Portable battery BP3 2600 mAh (бели, черни и сини, разпределени на случаен принцип)
    20 бр. Флашки 16 GB с двоен стандарт USB и micro USB (бели)

От общата база данни с участници, които са отговорили вярно на трите въпросa и са въвели валиден номер на VIVAClub карта, ще бъдат изтеглени общо 83 (осемдесет и три) победители и до 83 (осемдесет и три) резерви, чрез специализиран софтуер на случаен принцип. Първите трима изтеглени печелят последователно 1 бр. LG G Flex,1 бр. LG G2,1 бр. LG L70 Dual, следващите 40 изтеглени – Слушалки LG Tone Ultra HBS-800 , 20 – Portable battery BP3 2600 mAh и последните 20 бр. Флашки 16 GB с двоен стандарт USB и micro USB.

Представител на VIVACOM ще се свърже с тримата спечелили телефонни апарати чрез телефонно обаждане (клиентът трябва да остави актуален телефонен номер за връзка), за да ги уведоми за наградата и за начина на получаването й, а останалите 80 ще бъдат уведомени само по имейл за начина на получаване на наградите си. Връзката с печелившия участник ще става до 5 дни след изтегляне на томболата.