Есенните филми на ужасите

1
Добави коментар
biserkostadinov
biserkostadinov

Женски персонажи са на фокус в актуалните хоръри около този Хелоуин

„Джезабел“, от режисьора на „Паранормална активност“ Кевин Грютерт, разказва за млада жена (Сара Снук), която се завръща в бащината си къща, за да се възстановява от трагичен инцидент.

Джезабел е останала в инвалидна количка след тежка катастрофа, в която загива годеникът й. Не й остава нищо друго, освен да се върне в щата Луизиана, при баща си, от когото се е отчуждила преди години.

В самотната къща обаче бързо разбира, че не е сама. Странен подарък от майка й, починала при раждането, преобръща представите . В дома живее и зла сила, която е твърдо решена на всяка цена да унищожи Джезабел…

Друго женско име даде заглавието на друг хорър, излязъл по кината този месец – „Анабел“, история за куклата от „Заклинанието“. Новият свръхестествен трилър започва преди ужасът да се развихри, когато Джон Форм намира идеалния подарък за бременната си съпруга Миа – уникална и красива кукла в бяла сватбена рокля.

Една покъртителна нощ в дома им нахлуват сатанисти, които брутално нападат семейството. Но пролятата кръв и страхът не са единствените неща, които те оставят след себе си… Окултистите са повикали със заклинание адско същество, чийто злокобни планове ще бъдат изпълнени от вече прокълнатата играчка… Анабел.

Истинската кукла, която е способна на неописуеми злини, наистина съществува и е заключена в музей в Кънектикът. Единственият посетител е свещеник, който я освещава два пъти месечно.