Почивка до брега на яз. Кърджали, Главатарци! 2 или 3 нощувки + закуски + вечери на ТОП цена в Староприемница Трифон Зарезан!

1
Добави коментар
europe1997
europe1997

Особености
Странноприемница „Трифон Зарезан“ се намира на брега на язовир „Кърджали“ в местносттаГлаватарци – едно от най-красивите кътчета наРодопите.

Хотелската част на странноприемница „Трифон Зарезан“ представлява двуетажна сграда с мансарда и с големи тераси и чардаци, от които се открива великолепна панорама към язовир „Кърджали“

Изградена е от естествени екоматериали – камък и дърво, създаващи приятна битова атмосфера и усещане за спокойствие. Всичко това е хармонично съчетано с удобството, създавано от съвременна техника, с която еоборудвана хотелската част.

Странноприемница „Трифон Зарезан“ разполага с 8апартамента, 1 единична стая и 1 стая за трима.

Всеки апартамент и стая са оборудвани със:

– самостоятелен санитарен възел

– телефон

– минибар

– кабелна телевизия

– централно отопление..

Лятната градина и лобибарът на странноприемница „Трифон Зарезан“ предлагат идеална възможност за най-разнообразни тържества. В добре оформената и поддържана градина, която е с капацитет 60 места, има барбекю-чеверме, което гостите на странноприемницата могат да ползват, акожелаят. На тяхно разположение е и басейн. Лобибарът, който има 30 места, допълва уюта, създаван от странноприемница „Трифон Зарезан“. В заведението се предлагат избрани български ястия и качествени напитки за всеки вкус.

Условия

Офертата важи от 22.10.2014г. до 30.11.2014г.

Всеки има право да закупи неограничен брой ваучери.

Ваучерът включва: Почивка до брега на яз. Кърджали, Главатарци! 2 или 3 нощувки + закуски + вечери на ТОП цена в Староприемница Трифон Зарезан!

Оферта 1: Двудневен пакет на човек само за 60лв.

Ваучерът включва: Две нощувки със закуски и вечери за човек, настанен в апартамент.

Офертата е валидна при двойно настаняване.

Цена за двама 120.00лв.Цена на ваучера 12.00лв. заплаща се в сайта на www.Kolektivni.bg.Доплащане 108.00 лв. на място при пристигане.Оферта 2: Тридневен пакет на човек само за 90лв.Ваучерът включва: Три нощувки със закуски и вечери за човек, настанен в апартамент.Офертата е валидна при двойно настаняване.Цена за двама 180.00лв.Цена на ваучера 18.00лв. заплаща се в сайта на www.Kolektivni.bg.Доплащане 162.00 лв. на място при пристигане.Ваучерът е валиден за цялата седмица.

Закуската и вечерята са по предварително организирано меню по избор. Вечерята е по тристепенно меню.

Деца до 12г. се настаняват безплатно и ползват само закуска.

Трети възрастен доплаща 70% от стойността и ползва целия пакет.

Преди закупуването на ваучер направете запитване за свободни дати на телефон: 0888 443618, 036163113

Намаление може да се ползва само със закупен ваучер от www.Kolektivni.bg

Виж условия за ползване www.Kolektivni.bg

След приключване на офертата имате възможност до 3 дни да платите вашите заявени ваучери.