Hamilton с нови модели с НАТО каишки

1
Добави коментар
ivangocev
ivangocev

Дата: 2014-10-16

Каишките НАТО в момента са доста актуални и популярни и освежават с лекота визията на часовниците. В тон с тази тенденция са и новите модели на марката Hamilton. Те изглеждат напълно в тон с актуалното в момента в часовникарската индустрия.
Когато Hamilton  представи новата си колекция за тази година, то в нея прави впечатление каишките НАТО на моделите. Часовникарската индустрия се нуждае от нова тенденция и тази е доста подходяща. Една от основните причини каишки в този стил да бъдат толкова популярни е тяхната шарена визия и способност да изглеждат модерно и същевременно да са подходящи за носене всеки ден.
Hamilton Pan Europ се появява като лимитирано издание на хронограф преди няколко години, а през тази година вече има и версия с три стрелки. Базиран на модела в стил винтидж от 70-те години на 20 век, Hamilton Pan Europ има голям корпус с размер от 42 мм и спортна визия. Комфортно пасва на китката. Той има полирани участъци.
Hamilton има две версии на  модела Hamilton Pan Europ – със син или сив циферблат. Стъклото е от сапфир-кристал, който е популярен с това, че не се надрасква лесно. Информацията се разчита лесно.
Моделът е оборудван с швейцарски механизъм, произведен от ETA, калибър H-30. Резервът от мощност е между 40 и 80 часа. През тази година са достъпни два варианта на каишки за Hamilton Pan Europ. За почитателите на лимитираното издание на хронографа Hamilton Pan Europ през тази година ще са достъпни  вариант с черна каишка от естествена кожа, както и такъв с каишка от текстил.
Новите Hamilton не само разполагат с по-къси каишки, но и с метални части, които подсигуряват сигурното придържане на каишката към корпуса.