Онлайн магазин, екзотични растения, екзотикплантс, exoticplants,

1
Добави коментар
Ordonez
Ordonez

                                                                   

 

 

                                                                            Уважаеми клиенти на Exotic Plants BG

 

Всички растения обявени в онлайн магазина с етикет „налични“ , могат да бъдат разгледани в градинския ни център.

Периодично опресняване на наличностите, изключително гъвкав маркетинг с постоянна актуализация.

 

Критериите за определяне на категорията на овощните дървета и храсти на Екзотик Плантс България са уеднаквени в рамките на ЕС. Ние отговаряме на наредбата за вирусите.

Вирусите затрудняват обмяната на веществата при растенията. Те могат да причинят негативни изменения в дървесината, листата или плодовете. Свободните от вируси дървета растат и плододават по добре и се отличават с подобрено външно и вътрешно качество. Екзотик Плантс България доставя своя размножителен материал ( калеми ) от маточни сортиментови градини. Това са размножителни площи, които се засаждат с чисти от вируси овощни дървета и храсти и служат специално за производството на присадници. Овощните ни подложки също са обезвирусени, тъй като е възможно взаимно заразяване.

ВАЖНО !!!

Ако в рамките на 3 месеца след закупуването на растение ( я ) от нас,  не сте доволни от резултата, поради каквато и да е причина, ние ще ви подменим по ваше желание или растението или пълната сума , която сте заплатили !

 

                                                                     Приоритет на нашия онлайн магазин са :

 

Овощен посадъчен материал на гол корен на редки и ценни плодни дръвчета и храсти от едни от най добрите Европейски производители, като Plandorex – France и Vivvai Battistini – Italy

Asimina Triloba – Pawpaw tree , Feijoa – Sellowiana – Pineapple Guava, Avocado, Mango, Citrus.

Наше задължение е да обогатяваме сортовото разнообразие при плододаващите видове. Предлагаме ви от всеки вид и сорт, различни размери.  Ficus Caria – Смокини – имаме над 20 годишен опит в производството и реализацията на смокинята, предлагаме плододаващи, възрастни растения на известните, доказали се сортове в световната търговска мрежа Sultane de marabout (Marabout) и Black Mission.

Студоустойчиви палми – Trachycarpus, Brahea Armata, Butia Capitata, Livistona Chinensis, Sabal Palmetto, Syagrus romanzoffianum, Washingtonia Filifera… най ниски цени на територията на България.

Екзотик плантс България е  дистрибутор на най големия производител на палми в Северна Гърция “ Фитория Теодору“, с производствена база от 450 декара. Цени без конкуренция и качество, палми отглеждани свободно ( ОГ ), това условие ги прави с изключителни корони, перфектен цвят на листата и дебели и здрави стъбла.

От 29 март 2015 година, пускаме новата гама цитрусови дръвчета с перфектна визия и атрактивна цена , само от 21 лв за плододаващи растения.

 

 

 

Хит в нашия магазин са сортове Asimina Triloba – Paw paw tree.

В момента предлагаме богат асортимент от сортове и размери.

Пионери във въвеждането на тази култура на територията на България.

Ние сме съучредители на National Association of Pawpaw Growers. За повече информация се свържете с нас, ние с удоволствие ще отговорим на всички ваши въпроси. Ние даваме