Шок! Халваджиян отстранява Мария Илиева от „Х-Фактор“?! Връща Мариян Костадинов!

1
Добави коментар
informiran365
informiran365

Advertisement:

Advertisement:

това, че изгони един истински талант- Мирян Костадинов от реалитито, защото нямал достатъчно харизма и нямало да се хареса на публиката. Именно зрителите обаче помогнаха Мариян да се завърне в шоуто, след като създадоха фейсбук група озаглавена “ Върнете Мирян в Х- Фактор България“.

Тази реакция на публиката и зрителите на музикалното реалити накараха Маги Халваджиян да се замисли, дали преценката на Мария Илиева не е била грешна?! Именно той е наредил на певицата да върне обратно Мирян в

реалитито, защото иначе Халваджиян рискува да загуби много рейтинг и пари. Продуцентът дори се накарал на Мария Илиева за изключително грешната ѝ преценка, и даже се зачудил дали да не я отстрани от формата като ментор, а на нейно място да сложи някой по-компетентен.

За сега няма официална информация от Халваджиян да е отстранил Мария Илиева, но се знае, че се е застъпил за Мирян и талантливия музикант най-вероятно ще се завърне славно в шоуто, за да радва почитателите си, предадоха колегите от skandalno.net.