родените на 22 октомври

1
Добави коментар

Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

 
1
2
3
4
5

(1 глас, оценка 5 от 5)

родените на 22 октомври5 от 51 от общо 1 гласували.

Родените на 22 октомври са мечтатели, с голямо въображение и изострена сензитивност. Притежават неспокоен характер и амбиция, така че обикновено получават добра професионална квалификация, учат или пътуват много. Често живеят далеч от рождения си дом и ако това се осъществи им носи социални успехи.

Трябва да се пазят от спонтанни реакции и прояви на наивност. Това е „Ахилесовата пета“ на тяхната дата, която може да обърка живота им.

Известни личности родени на тази дата са: Ференц Лист /унгарски композитор/, Христо Узунов /български революционер/, Злтьо Бояджиев /български художник/, Джордж Бидал /американски генерал, Нобелов лауреат /, Кристофър Лойд /американски актьор/, Катрин Деньов /френска актриса/.

През новата им лична година имат шанс да спечелят много, ако „вървят по отъпкани пътеки“, доверяват се само на доказани във времето личности.

Звездите ги предупреждават да се пазят от измами и недоброжелатели. Изтеглени кредити или дадени пари на заем ,трудно ще се връщат.

При условие, че се „преборят“ с тези предизвикателства и са по-внимателни, ще постигнат дългогодишна стабилизация.

В личен план, ако са обвързани, ще им се наложи да променят нещо, да внесат някакви промени, да „освежат“ връзката си. Ако не действат съзнателно в тази посока, ще бъдат принудени от „външни“ и независещи от тях самите обстоятелства.

<

>> >