Андреа полудя: Нашамари тайната любовница на Кобрата?

19
Добави коментар
Vaniliya
Vaniliya

Андреа и тайната изгора на Кобрата в юмручна схватка

Андреа е готова на всичко, за да защити честта си, научи Womens.bg. Русата турбо певачка разбрала за увлечението на Кобрата по 24-годишна продавачка  на мъжка конфекция в началото на годината. Напористата фенка на Кубрат успяла да се докопа до него с много усилия преди планирания сблъсък му с Владимир Кличко. 

Хубавицата се добрала до леглото на боксьора на един от тренировъчните му лагери. За съжаление Андреа разбрала за забежката на любимия си и започнала люта вражда с девойката в социалните мрежи. Скандалът излязъл от контрол и се пренесъл дори на работното място на тайната любовница на Кобрата, писа “Всеки ден”.

Андреа щурмувала магазина за мъжка мода, където 24-годишната брюнетка се изявявала като продавач-консултант. На помощ на потърпевшата се притекъл шефът й, който едвам я спасил от лютата разправия. 

Свидетели на грозния скандал твърдят, че фолкзвездата е доста ловка и пъргава в юмручните схватки и без проблем нашамарила конкурентката си. Е, и тя не й останала длъжна, като я оскубала подобаващо. 

Преди няколко седмици двете хубавици се засекли пред баровския комплекс “Макси”, където се заформил още по-голям скандал. Персоналът на заведението успял да ги разтърве, но не и да ги спаси от публичния резил. 

След това меле фенките на Кобрата трябва да бъдат много внимателни с опитите си да го впечатлят, защото Андреа няма да се даде без бой. 

За още светски клюки харесайте фейсбук-страницата ни!

Андреа полудя: Нашамари тайната любовница на Кобрата? 3.40/5 (68.00%) 5 votes

Like this:

Like Зареждане…

Коментирай

Коментари