Мартина и Слави на романтична почивка в Лондон! Балерината прости на Дългия?!

1
Добави коментар
informiran365
informiran365

Advertisement:

Advertisement:

танцуваше в намален състав, Мартина и Трифонов отпразнували рождения ден на водещия, който от години наред не желае да вдига шумни празненства. Той и половинката му заминали заедно за Лондон, където се настанили в супер луксозен и скъп британски хотел, пълен с всякакви глезотии, които са необходими за една пълноценна почивка.

За сега не е ясно какво е подарила Огнянова на любимия си по случай празника му, но това няма и да се разбере. За Слави тези неща са прекалено лични и той не обича да говори за

тях. С това заминаване, Слави и Мартина категорично опровергаха слуховете, че са се разделили, след като балерината хванала Трифонов и любовницата му от Пловдив на калъп в апартамент, който Слави ѝ подарил. По всичко си личи обаче, че танцьорката или е простила на любимия си за стъпката му в страни, а той и се подмазва с почивка в Лондон, за да изкупи вината си пред нея, или двойката никога не се е разделяла. Това обаче ще остане загадка за нас, тъй като Слави отказва категорично да коментира личния си живот.