Хора с маски и извратени пенсионери живеят в най-странните квартали в света

1
Добави коментар
fzuberski
fzuberski

От време на време, брато, обичаме да те развеждаме из места, които за едни са истински рай, за други са същински ад, а за теб ще са просто нещо различно.

Ще ти покажем местата, но ще ти разкажем и за хората, които ги обитават. Извратени пенсионери, миньори, болни, проститутки и сексуално повредени хора са само част от най-гадната картинка, която ще видиш някога. Събрахме десет квартала и на практика основахме цял град. По-гаден от твоя, гаранция. А хората, които живеят по тези места, не ги съди, защото твоят ад е техният рай. Пръдни, отпусни се и чети внимателно.

Калун, Хонконг

Ако помниш, брато, точно за тия миндили бяхме писали преди време. За какво иде реч? Това е квартал, който е бил наричан Зазидания град. В него имало над 300 блока и над 30 хиляди семейства, които изяждали стените на домовете си бавно и сладко. В квартала не бил стъпвал крак на полицаи, лекари и купувачи на гласове. И така до преди години, когато багерите нахлули като в български катун и изравнили всичко със земята. Какво има сега на мястото на Зазидания град? Уникален зелен парк, изграден без нуждата от европроект по Оперативна програма “Регионално развитие”.

Слаб сити, Калифорния

Селище в пустинята Колорадо. Използва се от собственици на каравани и заселници от цяла Северна Америка. То носи името си от бетонните плочи и пилони, които остават, заебани там след края на Втората световна война. Плочите и пилоните са били основи на казарми.

Група военнослужещи остава след закриването на базата, като мястото се населява от тогава, въпреки че броят на жителите намалява от средата на 1980 г.

След 2010 г. обаче поради икономическата криза населението му се увеличава отново. Няколко хиляди лагерници, много от тях пенсионери, използват това място през зимните месеци. Те остават само за зимата, преди да мигрират на север през пролетта на по-хладен климат. Температурите през лятото са непоносими, но въпреки това има група от около 150 постоянни жители, които живеят в селището през цялата година. Жителите не плащат за паркинг и няма почти никакви регулации. Наричат мястото „Последния свободен град на Америка“. Лагерът е без електричество, без течаща вода или каквито и да са други услуги, което пък е истински рай за болестите.

Миракъл вилидж, Флорида

Жителите на това село са изцяло осъдени извършители на сексуални престъпления. Правилно прочете. Всички педофили, курви и евгениминчовци, които имат забрани да не доближават училища, детски градини и други институции, са изселени именно тук. В Миракъл вилидж, където ще имат възможност да се реабилитират сред свои.

Кубър Педи, Австралия

В Кубър Педи живеят миньори, брато, които са в нелегалност. Бройката им е 1900, като дори разполагат с няколко църкви и музеи. Дори и тези под земята вярват в Господ, което не е лошо за брандинг на погребална агенция. Ама айде да не бъдем чак толкова груби поне тоя път!

Амстердам, Холандия

“Червените фенери”, брато, или там, където сексът и наркотиците се намират като срамна болест в Студентски град. За съжаление има и хора, които живеят в този напоен със семенна течност и изпарения на трева район. Хич не е романтично, а ти мечтаеш да идеш там, нали? Да ти омекне пацата, ако не помислиш за тия хора, които са лишени от нормалния си начин на живот заради шибаните туристи.

Селата, Флорида

Става въпрос за място, което е предназначено само за пенсионери. Разбирай, обратното на Слънчака. Голф количките са единствените превозни средства на територията на комплекса, който е от затворен тип. Според подадената ни информация, виаграта, срамните болести и бирата в комплекса са с най-високо ниво на консумация на глава от населението в целия щат. А нашите дърти чанти просто се бият за една празна седалка в тролея. Бахти лузърите!

Мияке, Япония

Остров в планината Ояма, където сърдит вулкан пръцка лава през няколко години. Жителите на Мияке бяха евакуирани през 2000 г. не заради новия албум “Милениум” на Бекстрийт Бойс, а заради 17 500 земетресения, настъпили в рамките на един месец. Причината – шибаният вулкан. През 2005 г. той изригна лекинко, а сярна газ продължава да сълзи и до днес. В момента има около 2800 жители на острова, които са принудени да носят противогази по 24 часа на ден. Честно!

Розуел, Ню Мексико

Градът, с който са свързани какви ли не теории на конспирациите. Най-разпространената е за разбито НЛО през 1947 г. Най-важното, което трябва да знаеш за Розуел, обаче е, че там е родена Деми Мур. Искаме актрисата да ни реже ноктите с перверзна усмивка, а ние сме готови да отвърнем с веднъж в месеца обезкосмяваме на подмишниците.

Маншият Наср, Кайро

Над 60 хиляди жители на този квартал на Кайро са заобиколени от всякакви боклуци, брато. Хората там са известни като “колекционерите на боклуци”, което е достатъчно показателно за това дали отново прекаляваме с написаното. Тези индивиди ходят от врата на врата до другата част на града и искат от себеподобните си техния боклук, за да го занесат вкъщи и да си го събират. Веднъж попаднахме на нещо такова по TLC и от тв-канала разбрахме, че това е някакво гадно болестно състояние.

Гибсонтон, Флорида

Този град е пълен с артисти от фрийк шоута. Това са американските представления с изроди на природата, хора със странни физически проблеми. Когато сезонът на извратените представления приключи, артистите се прибират в Гибсонтон. С течение на годините тези шоута изчезнаха, но техните участници са все още там.  Не искаш гадже от Гибсонтон.