Избягах от мъжа си в Испания, но той ме намери!

4
Добави коментар
reina
reina

Избягах от мъжа си в Испания, но той ме намери!

В Испания отидох, а той продължава да ме тормози за пари

 

Омъжих се за младежката си любов още на 19 години. На 25 вече бях с две деца, но не се чувствах на място в това семейство. На 30 отидох да живея с дъщеря си в Испания, а Драган не спря да ми звъни и да ме изнудва за пари.

С него се влюбихме един в друг, когато бяхме ученици. Въпреки че не можех да се оплача от липса на обожатели, аз само него виждах и само от него се интересувах. Когато завършихме, побързахме да се задомим и да спрем приказките на хората.

Първата година всичко беше розово и красиво. Драган беше изключително нежен с мен и постоянно ме обсипваше с внимание. Бързо се стигна до първата ми бременност. Мъжът ми беше много радостен, че му се е родил наследник – момче. Той държеше да се погрижи всичко да е наред – работеше постоянно, а аз станах домошарка.

Всичко се промени, когато забременях за втори път. Драган искаше още едно момче, а ни се роди дъщеря. Започна да ме обвинява за всичко. Съпругът ми тръгна по любовници. Вкъщи беше нежен само със сина си, а мен и дъщеря ни псуваше и биеше.

Не издържах дълго и реших да се махна. Благодарение на една приятелка намерих работа в Испания и с малкото ми момиченце отидохме да живеем там, надявайки се да се отървем от тормоза.

Аз си намерих работа, научих езика и всичко вървеше добре. Един ден обаче той се появи изневиделица на работното ми място. Представи ми съдебно решение, че служебно се е развел с мен и ме е осъдил да плащам издръжка на сина ни. Тъй като отказах и го заплаших с полиция, той си тръгна, но заплаши да го покаже на шефа ми, за да загубя работата си.

Сега съм принудена да му плащам пари, а той ги харчи с любовницата си. Не искам да загубя работата си, защото в тази криза трудно ще си намеря друга. В същото време не искам да му давам пари, които дори не са харчени за сина ни, а за чужди жени. Не знам какво да правя. Дайте ми някакъв съвет!

Уважаеми читатели, можете да ни изпратите своята тъжна, весела или поучителна история. Ние ще я публикуваме в сайта Prekrasna.bg.

Пишете ни на e-mail [email protected]
share button