Силиконова мъжка гривна

1
Добави коментар
iskamchasovnik
iskamchasovnik

– За някои хора силиконът, не е добър материал за гривни или часовници. Тук искам да уточним, че говорим за този силикон, който се използва като материал за бижута и други аксесоари разбира се. Според мен обаче, както и според много други хора, които са носили силиконови часовници или бижута, този материал е повече от практичен.

– Защо е така? Първо силиконът като материал на изработка е доста издръжлив, за разлика от кожените гривни и каишки, които лесно се късат и разпадат. Освен това е много удобен за носене по всяко време и без значение в комбинация с какво. Не запотява ръката и е мек на допир. Освен това като цвят и материал се съчетава лесно, както с по-спортно облекло, така и с официално такова.

– Тази гривна тук е изработена от силиконова гума, а предната и част е от неръждаема стомана, украсена с различни геометрични фигури.

– Дължината на гривната в обиколка е 22 см., а широчината и 1 см.

– Закопчалката е стандартна и много удобна, наподобява каишка на часовник с дупки.

– Гривната, както и другите продукти от сайта се изпращат с възможност за преглед преди закупуването им. Тоест може да ги разгледате и ако Ви харесат на живо чак тогава ги плащате!