Конна База Бергленд

11
Добави коментар
yasoo
yasoo

Публикувано на: 22.02.2011Публикувано в: Конни бази, Северозападен районПрочети още за: конен туризъм, манеж

Конна База Бергленд

Бергленд Ви предлага отлични възможности за конна езда и туризъм в Западна Стара планина и планинския курорт Ком, само на 75 км от София – край град Берковица.
Можете да оставите колата си в нашия безплатен охраняем паркинг и да се отдадете на приключения с велосипед, кросов мотоциклет или кон.
Разполагаме с места за настаняване в непосредствена близост и в новата част на Клисурския манастир, кратки пътувания до интересни забележителности, както и голям избор от планински занимания по време на престоя Ви.
Конна база Бергленд е разположена в красивите Западни Балкани на входа на гр. Берковица. Базата е в непосредствена близост с връх Ком, връх Тодорини кукли, Клисурски манастир, река Бързия.
Освен олимпийския и детския манежи, на които се преподават първите уроци по езда за начинаещи, базата разполага и със стотици декари ливади, които са прекрасно и безопасно място за езда сред природата.
На разположение на нашите гости са разнообразни по сложност и времетраене марширути за езда.
Марширутите минават край църкви, манастири, хижи, водопади, езера, реки, полета с малини, къпини и други диворастящи плодове и билки.
Базата разполага със 17 коня в различни възрасти, характери и цветове.
Сред нашите коне има кротки създания, които помагат на начинаещите ездачи да открият красотата на ездата без страх и притеснение, но има и мощни своенравни жребци, които са голямо предизвикателство и за най-опитните ездачи в света.

Барбекю Парк Бергленд
Романтични и незабравими пикници в Бергленд или навън в планината ще ви накарат да се почувствате по- близо до природата!
Споделете тези красиви моменти с хората които обичате! Цялото необходимо оборудване за хубав пикник можете да наемете от нас.
Ние ще изнесем шатри, чадъри, столове, маси, барбекю, дърва и дървени въглища на всяка избрана от вас местност.

www.berglend.com