Сензация! Ива Екимова разкри какво е правила с Иво Аръков във „ВИП Брадър“!

1
Добави коментар
informiran365
informiran365

Ива Екимова проговори за истинските си отношения с Иво Аръков!

В сутрешното предаване на Гала- „На кафе“, Ива Екимова намекна, че закачката между нея и Аръков е била предварително режисирана и договорена с продуцентите на „ВИП Брадър“. За никой не е тайна от много време насам, че продуцентите имат предварителни договорки с участниците как да се държат в Къщата, за да предизвикват скандали и рейтинга на предаването да е висок. Разбира се, ако звездите успеят да предизвикат зрителския интерес, получават бонус към хонорара си, който

Advertisement:

Advertisement:

продуцентите са им обещали за участието им в реалитито. Ако, пък, звездите не оправдаят очакванията на продуцентите, могат да останат “ на сухо“.

В този дух, Ива Екимова разкри, че през цялото време е играла роля във „ВИП Брадър“ и не е виновна, че в един момент Иво Аръков е трябвало да стане част от играта, която е играла в Къщата. Естествено, Екимова не пожела да коментира защо е трябвало да играе роля, но от коментара, който направи пред Гала стана ясно, че и мъжът ѝ е бил запознат с „играта“ и за това не е направил проблем на

любимата си, след като видя как прави масаж на Аръков и му се сваляше. Ива разкри, че още преди старта на реалитито е предупредила Петрозар, че не трябва да вярва на нещата, които ще види по телевизията, защото няма да бъдат истина.

Самата Ива Екомова сподели още, че „забежката“ с Аръков не е била кой знае какъв проблем за нея и Петрозар, и двойката бързо е оправила отношенията си. Тя разкри още, че вече, даже, с Петрозар са започнали да работят за второ дете, предадоха колегите от kliuki.net, което значи, че между тях няма никакви дразги.