ВиК Услуги от ВИК ТИМ

1
Добави коментар
vikteam
vikteam

ВиК Услуги от майстор водопроводчик
Защо ВиК ТИМ се стреми да предлага качествени ВИК услуги.

Нашият ВиК отбор играе винаги във Ваша полза. Качествените ВиК монтажи и ремонти зависят от няколко важни фактора, които задължително трябва да бъдат взети под внимание. На първо място това е отношението към клиента. На второ място е професионалното отношение към всеки момент от трудовия процес и на трето, но не и последно място е използването на качествени материали. Комплексните ВиК услуги, включващи монтажи и ремонти,които ние от ВиК ТИМ предлагаме, ще решат много от Вашите битови проблеми, с които ежедневно се сблъсквате. Качествените услуги са приоритет на ВиК ТИМ и благодарение на това в изминалите години спечелихме доверието на многобройните си клиенти, от които можете да станете част и Вие. Имайки предвид голямата конкуренция в сектора на услугите за нас е недопустимо да Ви разочароваме.

Защо ВиК ТИМ предлага нормални цени за своите ВИК услуги.

Ние се стремим да поддържаме нормални и достъпни цени за своите клиенти. Нашите цени са съобразени със строителния пазар в България и София.Клиенти се печелят с достъпни цени, а за нас всеки един клиент е важен. Ние знаем, че отново ще се обърнете към нас, ако останете доволни от нашите цени на ВИК услуги.

Защо ВиК ТИМ държи на бързото изпълнение при поети ангажименти за ВИК ремонти.

ВиК ТИМ се стреми да се отзове своевременно на адреси след поемане на поръчки за ВИК ремонти. Бързата реакция от наша страна е приоритет. Ние ценим Вашето време също както и своето, за това бързината при отстраняване на ВИК аварията е важна за нас.
Нашият ВиК ТИМ предлага водопроводчик с експресна услуга – посещение до 60 минути на заявен от клиента адрес. Бързината е от голямо значение, защото при сериозна авария всяка секунда е решаваща за клиента. Ето защо ние от ВиК ТИМ сме осигурили добре оборудвани автомобили с инструменти и най – необходимите резервни материали. Не се колебайте да ни потърсите възможно най-бързо след възникване на проблем.

Защо ВиК ТИМ държи на отношението към клиента.

Ние също така държим на вежливото отношение към клиента. Ние Ви разбираме и ще се съобразим с изискванията Ви. Знаем, че с доброто отношение ще спечелим не само Вас, а и Вашите приятели, на които ще ни препоръчате. Не на последно място е важно да знаете, че сте се доверили на един професионален майстор водопроводчик, който ще си свърши работата бързо и качествено.
Всички сме на мнение, че в България отношението на хората в сферата на услугите не е на ниво. Ние сме различни, защото подхождаме с внимание към всеки проблем на нашите клиенти, реагираме бързо и предлагаме конкурентни цени.

Водопроводните услуги извършвани от нас са в голям диапазон.

Нашите ВиК майстори разполагат с инструменти, които имат за предназначение да улесняват тяхната работа при всички различни видове сечения на всякакъв вид тръба. Нека започнем с най-използваните в днешно време тръби PPR за вътрешни водопроводни разводки. Този вид тръби са съставени от вид пластмаса. Начина на работа с тях е следния.
– За целта нашите водопроводчици използват машина за слепване на тръбите с фитингите. Самата спойка става посредством нагряване при темперетура не по-висока от 240 градуса. Времето за залепяне на отделните елементи зависи от дебелината на съответните тръби. При ВиК ремонти на всяка баня първо трябва да се установят позициите на захранващите елементи или точки – желаните душ, мивка, тоалетна, бойлер и др.
– При изработването на всеки водопровод в употреба влизат всички видове фитинги – коляно, муфа, тройник, дъга и адаптор, който от своя страна е крайния детайл, на който в последствие се навиват крановете.
– Следващите тръби, на които ще обърнем внимание, са така наречените бели тръби с алуминиева вложка. Тяхната употреба влиза най вече в изграждането на водогрейни/отоплителни инсталации. С нея се работи лесно, ако разполагаме с нужните инстроменти. А това са вътрешна и външна пружина, с която се извършват сгъвките. Фитингите тук вече са по-различни. Снадките могат да се работят с прес-машина, която ги пресова с помощта на хидравлично налягане. Другият вид са тези, които са с нипел и гайка. За тях са нужни само гаячни ключове за стягане.
ВиК ТИМ ЕООД предлага на своите клиенти следните услуги:
– къртене на отвори за прокарване на вертикални щрангове за водопровод и канализация.
– PVC тръби от Ф32 до Ф200. Полиетилен за външно трасе от Ф20 до Ф63.
– Полипропилен със стабилизираща алуминиева връзка за високи температурни разширения от Ф20 до Ф63. PPR от Ф20 до Ф63.
– Обзавеждане на всякакъв вид санитарни възли.
– Демонтаж и монтаж на мивки тоалетни, моноблок, душ-батерии и душ-панели, вградени конструкции за всички от горепосочените. Демонтаж и подмяна на бойлери – проточни от 15-80 литра, такива с обикновен нагревател, с хоризонтален и вертикален водосъдържател.