Турмалинов колан за болки в гърба и раменете

8
Добави коментар
europe1997
europe1997

Особености

Турмалинов колан за болки в гърба и раменете

 

Турмалиновият колан е създаден по японска технология с използване на турмалинови кристали, постоянни магнити, бамбукови въглища и органичен германий, имплантирани в трислойна структура на специална тъкан от високотехнологични полимерни влакна. Той облекчава болките в гърба и раменните стави и има следните въздействия:

 

Излъчва инфрачервена топлина и отрицателни йони, генерира магнитно поле, активира клетките и балансира биотока в организма;

Възстановява енергийното равновесие в организма, стимулира кръвообращението и засилва имунитета;

Поддържа гърба изправен и подобрява стойката;

Турмалинът  излъчва инфрачервена топлина, отрицателни йони, генерира вихрово магнитно поле, активира клетките, балансира биотока в организма и в резултат се постига изключителен оздравителен ефект;

14 магнити осъществяват магнитната терапия с доказано облекчаващо въздействие при болки в ставите и костите, предизвикани от шипове, артроза и артрити;

Германият е познат с терапевтичните си свойства и мощно антиоксидантно въздействие;

Прахът от бамбукови въглища излъчва инфрачервена топлина, която прониква в кръвоносните съдове, стимулира акупунктурните точки и цялостно подпомага организма.

 

Употреба:

Преди поставяне на колана е необходимо леко да се намокри откъм вътрешната страна. След 10-15 минути се появява осезаемо усещане за топлина. В зависимост от индивидуалното състояние на организма продължителността на използване на колана е от 30 минути до 8 часа. Може да се използва и без овлажняване, но тогава усещането на топлината може да се появи след по-дълго време.

Ако в началото се усеща прекомерно загряване се препоръчва коланът  да се свали за известно време.

 

Може да се носи до 8 часа в денонощието, както и през нощта при добра поносимост. След сваляне на колана могат да се получат зачервявания, които изчезват след няколко часа.

 

Размери: 89 х 22 см.

Тегло: 175 гр.

Цвят: черен

 

Противопоказания:

Коланът да не се използва при повишена температура, при наличието на кардиостимулатори от бременни жени, кърмачки и деца и при увреждане на меките тъкани да не се използват по-рано от 24-48 ч. след получаване на травмата. При склонност към алергични реакции е желателно е да се използва след лекарска консултация.