ФЕНОМЕНАЛНОТО СЕМЕЙСТВО КРИСТАЛИ

7
Добави коментар
Aleff
Aleff

Летописецът-кристал се познава по триъгълниците на една или повече стени

 

 

В тази публикация ще се спрем на качествата на кристалите, онези чудновати камъни от семейство кристали.

Какво представлява кристалът?

Кристалите са силициев диоксид, който кристализира в огромни скални маси, друзи, единични кристали и призми. Към семейството на кристалите спадат: ахат, аметист, авантюрин, карнеол, хризопрас, яспис, петерсит, тигрово око, розов кварц, цитрин, опушен кварц. Силициевият диоксид е зареден с положителна енергия и истински активизира.

Когато е прозрачен, той съдържа мъжка енергия, енергията на Земята. Когато е матов се смята, че съдържа женска енергия и представлява преддверието към чудесата. Като един Истински лечител, той усилва многократно действието на другите минерали.

Осъществява връзката между физическото измерение и измерението на съзнанието и разума. Използва се за комуникация между минералите, растенията, животните и вселенските сили извън материалния свят. Ако държите кристал ще усетите, че вашата сила нараства и енергията ви се повишава, изпълвате се с проницателност и умът ви се концентрира.

Планинският кристал е доминиращ и широко разпространен.

Той изчиства и активизира всички чакри в човешкото тяло. Елиминира статичната енергия в дома, създадена от телевизионни приемници,компютри и други уреди излъчващи вредни за човека лъчи. . Хармонизира ИН-ЯН енергията. Защитава от отрицателното въздействие и разблокира енергията. Стимулира положителното мислене.

Предпазва от депресия и прочиства физическото и духовно тяло. Повдига вибрациите на този, който го използва и отваря каналите за лечение. Може да бъде програмиран, притежава бавен и равномерен пулс, в тон с Майката Земя. Идеален за структуриране на чиста вода.

Много добър помощник при медитация. Трепти с вибрациите на човека и вслучай, че човешкият индивид и чувствителен и отворен към висшите нива може да получи достъп до информация от Вселената, съдържаща се в кристала.

Летописецът-кристал се познава по триъгълниците на една или повече стени. Кристалът – дарител на мистична сила и звездна енергия за душата и тялото.

Твърди се, че са поставени там от съществата още при сътворението на света. Само хората с дълбока духовна култура, чисти мисли и прозрение могат да бъдат допуснати до архива и портала на други астрални измерения. Програмираната там информация не може да бъде променена. Един такъв летописец е кактусът- кристал, наричан още духовен кристал, ефирен и вълшебен.

Кристалите му са обагрени в бяло и от светло до тъмно лилаво. Използва се при медитация. Осигурява прозрение, само познание. Подпомага и увеличава груповата енергия. Обединява енергията на всички кристали в окръжаващата среда.

Създава хармония и спокойствие в семейството и на работното място. Енергията му е многофункционална, тя се движи в различни посоки от главния му връх и обикаля по- малките връхчета.

Самият кристал има свойството да препраща импулси около цялата си структура. Използва се още и за пречистване на чакрите. Той изтласква отрицателната енергия от тях и ги зарежда с положителна, чиста енергия.

За астрално пътуване и сънуване сложете кристал под възглавницата си, така ще спите по-спокойно и ще сънувате.

Поставете кристал върху компютъра си, радиото или телевизионния приемник. Така електромагнитните вълни ще бъдат неутрализирани и ще бъдат предотвратени евентуални главоболие и умора.

Друг много интересен и кристално чист, като структура и инклузия, е кристалът от планината Брандберг – Намибия, Африка. Цветът му е кристално чист – аметист или опушен кварц. В малките улеи и мехурчета има капчици вода, която е на милиони години.

Кристалографията е една от най-древните и в същото време най –динамично развиващите се науки. Минералогията дава познанието за минералното вещество, за строежа на Земята и за процесите на минералообразуване, а това са познания необходими на всеки съвременен човек.

 

„ И рече Бог: да има твърд посред водата… И създаде Бог твърдта… Твърдта Бог нарече небе.“

Битие – (1:6, 7, 8)

Фейсбук Коментари

сподели бутон