Шок! Свалят Ани Салич от ефир?! Била прекалено дебела!?

1
Добави коментар
informiran365
informiran365

Свалят Ани Салич от ефир?!

Шефовете на Ани Салич са я заплашили, че ако не се вземе в ръце ще бъде свалена от ефир. Причината е не толкова ниския рейтинг на предаването ѝ -“ Извън новините“, колкото рязкото напълняване на водещата. Ани започна да наддава килограми още през лятото и за изключително кратко време развали стройната си фигура. Малко преди това водещата се хвалеше, че е свалила над 10 килограма, благодарение на билкаря Петър Димков, който ѝ изготвил специална диета, която Салич да спазва. След като

Advertisement:

Advertisement:

свалила ненужните килограми, които ѝ били в повече, водещата започнала отново да се тъпче с какво ли не и забравила за йо-йо ефекта.

Заради стреса, напрежението и забързаното ежедневие, Салич направо забравила за правилата, които билкаря ѝ казал да спазва, след като приключи диетата и внезапно започнала да наддава на килограми. Това си проличало не само от малкия екран, но и по дрехите, с които стилистите трябва да обличат Салич преди тя да се появи по телевизията. В последно време обаче, те вдигнали ръце и

изпадали често в безизходица, защото водещата не се побирала в нито един тоалет. Стилистите се опитали да замажат положението поне за пред камерите, като започнали да обличат водещата с широки рокли и туники от еластични материи. Те обаче много ясно очертавали наедрелите форми на Салич и водещата започнала да недоволства, че изглежда още по-дебела.

Именно това преляло чашата на шефовете на Ани Салич и се наложило да ѝ поставят условие или да отслабне бързо, или да си търси нова работа, предадоха колегите от skandalno.net.