26 Окт Великденските яйца в рекламите за „Героичната шесторка” Избрана

1
Добави коментар
stoyan.sh
stoyan.sh

Преди дни любителите на Marvel бяха предупредени да оглеждат детайлно стаята на Фред от първата комиксова анимация на Disney „Героичната шесторка”. Търсачите на „великденските яйца” обаче няма нужда да чакат българската премиера на филма, която ще закъснее с три месеца. Трейлърите също са пълни с визуални препратки. Ще оставя настрана спорните и ще Ви покажа безспорните.

Режисьорът Крис Уилямс призна, че „великденските яйца” в анимацията се оказали прекалено много. Затова трябвало да разкарат повечето от тях. И все пак злодеят от „Замръзналото кралство” е останал в две сцени, издадени от рекламната кампания. Принц Ханс е един от издирваните престъпници в полицейския участък на Сан Франсокио. Беймакс пък изпробва възможностите на своя костюм, взривявайки статуя на споменатата кралска особа (по-долу). 

Върху полицейското табло стоят и изрисуваните лица на двамата режисьори на „Рапунцел и разбойникът” Нейтън Грино и Байрън Хауърд. 

Самият полицай, който реди пасианс в работно време, явно е обвързан с героиня от „Гръм”, като в същото време е фен на знаменитото куче.

Мнозина твърдят, че на билборда върху сградата вляво е показана реклама за „Разбивачът Ралф”, цветното петно наистина прилича на банер на филма, но не мога да бъда сигурен, че е.

И за финал: не пропускайте новата порция клипове от „Героичната шесторка” и първите коментари за филма. А докато сме на тема великденски яйца, нали знаете, че Рапунцел присъства на коронацията на Елза от „Замръзналото кралство”.

Премиера в България: 23.01.2015 (Big Hero 6 / Форум Филм България / снимки: Disney / Marvel Studios)

Препоръчахте ли Филмче.нет във Facebook? Благодаря 🙂