Скандално! Певица на път да разведе Албена Денкова и Максим Стависки!?

11
Добави коментар
informiran365
informiran365

Певица развежда Албена Денкова и Максим Стависки?!

От край време се говори, че нещата между Албена Денкова и Стависки не вървят. Двойката на няколко пъти беше спрягана за разделена, но това така и не се потвърди от самите тях. Сега обаче млада певица е на път да раздели завинаги Денкова и Стависки.

Тази сензационна новина научихме от kliuki.ws, които разкриха, че Стависки е залитнал по млада руска певица на име Алена Тойминцева. Тази въпросната Алена в момента е сценична партньорка

Advertisement:

Advertisement:

на Стависки в руското реалити “ Ледников период“, което много наподобява на българското „Денсинг старс“. В руското шоу обаче именити фигуристи танцуват с известни руски певици, актьори, водещи и прочие. Зрители забелязаха обаче, че между Стависки и сценичната му партньорка -Алена прехвърчат искри. А междувременно в шоуто е и половинката на фигуриста- Албена Денкова, която си партнира с актьора и ТВ водещ- Тимур Батрутдинов.

В „Ледников период“ Максим и Албена демонстрират

изключително студени отношения. Именно за това зрителите се запитаха дали между двойката нещата не са приключили, но все още крият новината от медиите. За никой не е тайна, че Стависки и Албена до сега са имали няколко такива кризи. На Денкова няма да ѝ е за първи път да прощава поредната забежка на Максим. Дали обаче този път ще си затвори очите, както правеше до сега, след като половинката ѝ демонстрира симпатии към друга жена, и то толкова явно пред цяла Русия, или ще го напусне, за сега не се знае.