Сватбени гербове | СЕМЕЕН ГЕРБ

1
Добави коментар
svealien
svealien

Представяме ви една малка галерия от модерните Сватбени гербове които съпътстват някои от по модерните сватби. Защо герб?

Само по себе си едно такова графично произведение придава кралски отенък на всяка една сватба. Гербът, принтиран върху покани, салфетки, визитки, вино, кърпи и т.н. впечатлява не само младоженците, но и гостите и дълго време ше говорят за вашата кралска сватба и ще запазят за спомен всеки предмет, на който е изобразен гербът, носещ вашите инициали и семейни орнаменти.

Повечето сватбени гербове остават като семеен герб да се ползват от младото семейсто за дълги готини и така върху готовата основа на герба винаги могат да се добавят нови членове, събития, интереси или семеен бизнес.

От Средновековието до сега, фамилиите които са имали свои гербове, при женитба са обединявали символите, характерни за всяка фамилия, като по този начин се е създавало семейният герб на младоженците.

Какво е препоръчително да присъства в сватбения герб?

В семейния сватбен герб могат да присъстват както инициалите на младоженците така и техните цели имена.
Датата на сватбата /може и само годината да бъде изписана
Флорални елементи или листа на многовековни дървета – символиката е да се продължи рода и за здраво семейство.
Корона – символа на короната датира от Средновековието, когато кралете са давали своята благословия за сватбата и така семейството е било в безопастност.
Ангели, лъвове, коне, птици, сърца, и други тематични символи
Слоган / Мото

Като цяло елементите не са толкова много, но направени елегантно и събрани заедно, ще бъдат едно малко произведение на изкуството във вашия изпълнен с емоции съвместен живот.

Бъдете смели, само така ще бъдете запомнени и различни!

Потърсете ни и ние ще изработим вашия сватбен герб.

 

Comments

comments