СОФИЯ: Релаксиращ масаж на гръб с шоколадов мус на ТОП цена от Senses Massage & Recreation!

1
Добави коментар
europe1997
europe1997

Особености

Чувствена наслада – релаксиращ масаж на гръб с шоколадов мус само сега: ЗА НЕВЕРОЯТНИТЕ 8.60 ЛЕВА ВМЕСТО 27 ЛЕВА!! 68% ОТСТЪПКА !! от Senses Massage & Recreation

20 -минутна шоколадова процедура която ще ви зареди с енергия, масажът с шоколад съчетава полезното с приятното преживяване, той използва свойствата на какаото, за да остави кожата кадифено гладка и нежна. Доказано е, че какаото повишава производството на ендорфини – естествените хормони на щастието, които подобряват действието на серотонина – онзи проводник на невроните, който ни дава доброто настроение.

Фантастично преживяване за почитателите на здравия дух в здравото тяло или неповторим подарък за любимия Ви човек!

Благодарим предварително на всички, които ще ни се доверят!

 

 

Условия

Валидността на ваучерите е до 14. 11. 2014. Записвания на часове за платени ваучери се приемат не по-късно от 07. 11. 2014.

Ваучерите важат за терапии, извършени само в часовия интервал 12:30 – 19:00.

Консумацията на ваучер става със записване най-късно два дни преди желаната дата на тел. 0889 425180, като при резервация е необходимо клиентът да предостави номера на своя ваучер.

Записан час може да се отмени не по-късно от 24 часа преди процедурата. При записан час и неявяване без упоменатото уведомление ваучерът ще се счита за използван.

При закъснение за записан час с повече от 15 минути процедурата няма да бъде извършена и ваучерът ще се счита за използван.

В периода между 07. 11. 2014 и 14. 11. 2014 включително ваучери без резервиран час нямада се обслужват на цената, обявена в настоящата оферта. В случай, че в този период е останал без резервиран час, клиентът може да използва своя закупен ваучер за същата или друга масажна процедура на 70% от цената по ценова листа,като приспадне платената стойност на ваучера от тези 70%. Пример: Ваучерът Ви струва 6 лева, които вече сте платили – имате възможност да получите същияиндонезийски масаж на гръб за 18.20 лева вместо стандартната цена от 26 лева, като приспаднете платените 6 лева от промоционните 18.20 лева и доплатите на място само разликата от 12.20 лева.

При неспазване на горе изброените условия по вина на клиента суми за заплатени ваучери не му се възстановяват.

Работното време на Senses Massage & Recreation е от Вторник до Петък включително от 12:00 до 20:00, Събота и Неделя от 10:00 до 18:00.

Обръщаме внимание на уважаемите клиенти, че с приближаването на крайния срок свободнитечасове рязко се изчерпват и изборът намалява, а за определени дни въобще липсва. Любезно Ви съветваме да запазите необходимите часове за закупените от Вас процедури възможно по-рано преди крайния срок за записване. Благодарим Ви предварително!

За въпроси, контакти и резервации Ви очакваме на тел. 0889 425180, упътване за адреса ни можете да намерите на www.senses-bulgaria.com.

Намаление може да се ползва само със закупен ваучер от www.kolektivni.bg

След завършване на офертата имате възможност в срок до 3 дни да платите вашите зявени ваучери.