Болница Гази Осман паша, Турция, с информационен форум у нас

2
Добави коментар
pepihappy
pepihappy

Болница Гази Осман паша в София

 

 
 
Болница „Гази Осман Паша” – Истанбул, специализирана в онкология и транплантации, прави свое  представяне в София

Лечебното заведение стъпва за първи път на българския пазар и дава възможност на българските пациенти да се запознаят с възможностите и специалистите му. В центъра на предстоящата среща ще бъдат поставени пациентите с онкологични заболявания и уникалните възможности за терапия, които болницата предлага на своите пациенти. Ще бъдат представени обаче и всички останали направления, в които GOP-болница работи и предлага услуги.
Всички присъстващи ще могат лично да се запознаят с част от водещите специалисти на лечебното заведение и мениджърите на болницата, да зададат своите въпроси и да получат повече информация относно темите, които ги вълнуват.

 Ново поколение апарат за лъчелечение „познава” пациентите си и „усеща” дишането им. Линейният ускорител за 3 млн долара пази сърцето, когато се облъчва рак на лявата гърда.

 
Заедно с пациенти от Националната пациентска организация, Пациентски организации „Заедно с теб” и специалисти по онкология и лъчелечение ще дискутираме как качеството на лъчетерапевтичната апаратура влияе върху резултата от лечението на онкоболните; дошъл ли е денят, в който радиохирургията ще измести конвенционалните операции; и може ли българският пациент да се възползва от достиженията на световната медицинска наука?

На час път от София със самолет се намира единственият в югоизточна Европа линеен ускорител Versa HD. Апаратът е един от 11-те, които функционират по света, малко повече от година след създаването си. Освен огромните възможности за различни видове лъчево лечение и радиохирургия, която отстранява дори единични метастази в мозъка, апаратът притежава и една уникална функция – в състояние е да ‘запомни’ пациента си и да ‘усеща’ дишането му. Така радиационният лъч в максимална степен пази здравите тъкани, заради което, освен за лъчелечение при рак на гърдата, може да се използва и за множество други деликатни локации – бял дроб, простата, черва, стомах и др.

На информационния форум на Болница Гази Осман паша – Истанбул  участват и част от българските пациенти, преминали успешно лечение там

Форумът ще се проведе на 01.11.2014г, събота, в зала „Мусала” на хотел „Хилтън” – София от 10.30 ч и е отворен за посетители. 

Програма на Информационния форум на турската болница Гази Осман паша:

10.30 – Регистрация

11.00 – Откриване на конференцията, приветствие от домакините11.10 – Първи панел – пациенти
Представяне на болница „Гази Осман Паша” – Истанбул: възможности и медицински направления; специфични дейности в услуга на пациентите; история в цифри и човешки съдби – опит на екипа, решаване на сложни медицински казуси
11.30 – Представяне на онкологичния сектор от диагнозата до излекуването: медицинска лаборатория, образна диагностика, химиотерапия, хирургия, лъчелечение, радиохирургия11.45 – Кафе-пауза
12.00 – Втори панел – пациенти и журналисти
Чудото „Versa HD” (повече информация – на www.versahd.com) – с какво е по-различен този апарат от своите „предшественици” в лъчетерапията и радиохириргията; възможности на VERSA HD при лечение на рак на гърдата; лъчелечение и радиохирургия
12.30 – Дискусия
13.00 – Лек бюфет
 

Здравен форум::Е-здравей

За повече информация:

П. Георгиева, e-mail: [email protected], GSM: 0886 437 609

 

 

 

 

 

loading…