Биляна Евгениева проговори за отношенията си със Сираков! Брюнетката разки подробности за мъжа на живота й!

10
Добави коментар
S.S
S.S

Advertisement:

Скандалната Биляна Евгениева, която успя да завърти главата на Христо Сираков, и чието име беше замесено дори с Благой Георгиев, бе гост на предаването на Люба Кулезич. В откровено интервю Биляна разкри подробности за отношенията си със Сираков, бащата на 18-годишния й син и настоящата й половинка. Бившата еротична таньорка разкри, че ни най-малко не съжалява за това, че е имала отношения с Ицо 100-те манекенки, както е прякорът на Сираков.

Advertisement:

Биляна сподели, че той се е държал като истински джентълмен с нея и я е научил на доста неща за живота. Въпреки това обаче танцьорката призна, че не го е усетила като нейния човек. Към днешна дата красавицата мечтае да има семейство и деца и да се види в бяла рокля. Мечтата й изглежда съвсем осъществима. В момента тя е обвързана за бизнесмен, за когото разкри, че много се притеснява, тъй като усеща огромното внимание към нея от страна на

мъжете. Брюнетката издаде, че любовта на живота й е пернишкия бос Феодор Феодоров, на когото не би отказала, ако й предложи брак. За бащата на сина си, бившата танцьорка разкри, че е детската й любов. С него живели 5 години, след което се разделили за известно време. Направили опит да подновят отношенията си, но така и не се получило. Биляна категорично отрече някога да се е отдавала на любовни ласки за пари и заяви, че никога не би го направила.